פינו נואר-סלמון שלוק נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 553 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, גזר, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. מתכונים דומים: סלמון שומשום מצופה עם הפחתת פינו נואר, סלמון מפוצל ברוטב פינו נואר ברי, ו עוגיות פינו נואר.
הוראות
1
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת 10 אינץ', ישר צדדית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
להוסיף שום הבא 3 מרכיבים; לטגן 15 דקות או עד ירקות רכים בצל הוא השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
שום
בצל
3
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה על חום גבוה. בזהירות למקם סלמון למחבת. מכסים, להפחית את החום בינוני נמוך, ואת poach 5 דקות או עד פתיתי סלמון עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
להעביר סלמון צלחת הגשה; לכסות בנייר כסף. תגביר את החום לגבוה. מביאים תערובת לרתיחה; לבשל, חשוף, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
5
יוצקים תערובת באמצעות מסננת רשת תיל, ולהשליך ירקות. מביאים מרק יין לרתיחה; מבשלים מעל חום גבוה 3 דקות או עד מופחת 1/2 כוס.
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.