קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

פינו-סלמון עלום עם קונפי בצל

פינו-סלמון עלום עם קונפי בצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון pinot-עלומה עם בצל Confit. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 523 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, בצל, מרק פירות ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וזה טוב. נסו סלמון מבושל עם קונפי ארטישוק, פינו גריג'יו אגסים עלומים, ו פירות חורף מקורמלים ממולאים גבינת ברי עם אגס של פינו (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל, ומבשלים 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים 1 1/2 כוסות יין, פלפל וסוכר חום; מבשלים 20 דקות או עד הבצל רך, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים זיתים, ומבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
5
הסר מהחום, ולשמור על חום.
6
לשלב יין שנותר, מרק דגים, שום, עלה דפנה במחבת עמוקה או בתנור הולנדי; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להוסיף סלמון, עור בצד למטה. מכסים ומבשלים 7 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
הסר למגש עם מרית מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
יוצקים 1 כוס ציד בלתי חוקי נוזלי לסיר קטן; מביאים לרתיחה. מבשלים, חשוף, עד נוזל מפחית ל 1/3 כוס.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
הסר מהחום, ומערבבים הנותרים 1 כף חמאה, פטרוזיליה, ופלפל. כף 1/2 כוס בצל קונפי על כל פילה סלמון; רסס עם רוטב חמאה פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.