פינו-סלמון עלום עם קונפי בצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון pinot-עלומה עם בצל Confit. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 523 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, בצל, מרק פירות ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וזה טוב. נסו סלמון מבושל עם קונפי ארטישוק, פינו גריג'יו אגסים עלומים, ו פירות חורף מקורמלים ממולאים גבינת ברי עם אגס של פינו (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, ומבשלים 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים 1 1/2 כוסות יין, פלפל וסוכר חום; מבשלים 20 דקות או עד הבצל רך, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים זיתים, ומבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום, ולשמור על חום.
לשלב יין שנותר, מרק דגים, שום, עלה דפנה במחבת עמוקה או בתנור הולנדי; להביא לרתיחה.
להוסיף סלמון, עור בצד למטה. מכסים ומבשלים 7 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יוצקים 1 כוס ציד בלתי חוקי נוזלי לסיר קטן; מביאים לרתיחה. מבשלים, חשוף, עד נוזל מפחית ל 1/3 כוס.
הסר מהחום, ומערבבים הנותרים 1 כף חמאה, פטרוזיליה, ופלפל. כף 1/2 כוס בצל קונפי על כל פילה סלמון; רסס עם רוטב חמאה פטרוזיליה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.