פינוקי דגנים אורז רוסי לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פינוקי אורז רוסים לבנים. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 148 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם ליקר קפה, מלח, אבקת אספרסו מיידית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. מתכונים דומים: פינוקי דגנים שחורים ולבנים, פינוקי דגנים אורז כוכבים ופסים, ו פרנקנשטיין & דלעת אורז דגנים ליל כל הקדושים פינוקים.
הוראות
עבור הפינוקים: מעיל 13-by-9 אינץ תבנית אפייה עם חמאה ולהניח אותו בצד.
מניחים את אבקת האספרסו בקערה קטנה, מוסיפים את המים החמים ומערבבים עד שהאבקה מתמוססת; מניחים בצד.ממיסים את החמאה הנמדדת בסיר גדול או בתנור הולנדי על אש בינונית-נמוכה.
מוסיף את המרשמלו ומלח ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד המרשמלו נמסים לחלוטין.
מוסיפים את אבקת האספרסו המומסת ומערבבים לשלב.
הסר את המחבת מהחום, להוסיף את דגני האורז, ומערבבים עד בשילוב.
מניחים את השוקולד והקרם בסיר קטן על אש נמוכה ומערבבים עד מומס בשילוב (התערובת לא תהיה חלקה לחלוטין).
הסר מהחום, להוסיף את ליקר הקפה, ולהקציף עד בשילוב וחלק.
יוצקים את התערובת על הפינוקים ומפיצים אותה לשכבה זוגית.
בואו לשבת עד פינוקים הם מקורר לחלוטין והשוקולד מוגדר, כ -30 דקות.
חותכים את הפינוקים לתוך 24 (2 אינץ') ריבועים. הם יכולים להיות מאוחסנים במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 יום.