פיסטוק ביסקוטי
מתכון פיסטוק ביסקוטי מוכן כ 1 שעה ו 55 דקות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-36 מנות. יש קינוח זה 102 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שבבי שוקולד למחצה, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. נסו פיסטוק ביסקוטי, פיסטוק ביסקוטי, ו פיסטוק-פיגי ביסקוטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, מכים סוכר, שמן, וניל וביצים עם כפית. מערבבים בקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ואגוזים.
מניחים בצק על משטח מקומח קלות. ללוש 15 פעמים עד חלקה. על גיליון עוגיות ungreased, צורה חצי בצק בכל פעם לתוך מלבן 10x3 אינץ'.
אופים 25 עד 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על גיליון עוגיות 15 דקות.
חותכים מלבן לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ'.
מניחים פרוסות, חותכים צדדים למטה, על גיליון עוגיות.
אופים כ 15 דקות יותר, הופך פעם אחת, עד חום פריך וקליל. מיד להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה קטנה למיקרוגל, שבבי שוקולד מיקרוגל וקיצור שנחשפו על 30 עד 60 שניות או עד מומס; מערבבים עד חלקה.
מניחים על נייר שעווה עד שוקולד מוגדר.