פיסטוק סמיפרדו
פיסטוק סמיפרדו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 887 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר, חלבונים, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפיסטוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ענן אוכמניות עם פיסטוקים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: תות-Pistachio Semifreddo, שוקולד לבן ופיסטוק סמיפרדו, ו פיסטוק, תות ווניל Semifreddo.
הוראות
דופק 1 פיסטוקים כוס עם 1/2 כוס בתוספת 2 כפות סוכר במעבד מזון עד הקרקע דק מאוד.
להוסיף פיסטוקים 1/2 גביע הנותרים ודופק עד רק קרקע בגסות.
לנצח חלבונים ביצה בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות. לנצח הנותרים 1/4 כוס בתוספת 2 כפות סוכר, קצת בכל פעם, ואז להגדיל את המהירות גבוהה לנצח עד מרנג רק מחזיק פסגות נוקשה, מבריק.
Beat cream עם תמצית שקדים בקערה רחבה עם מיקסר במהירות גבוהה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות.
מקפלים מרנג לתוך שמנת בעדינות אבל ביסודיות, ואז לקפל בתערובת אגוז באותו אופן. כף לתוך צלחת 2 ליטר להקפיא, מכוסה, עד מוצק מספיק כדי לגרוף, על 4 שעות.
בואו לרכך מעט לפני ההגשה.
* חלבוני הביצה במתכון זה אינם מבושלים, אשר עשוי להיות חשש אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך.