קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

פיסטוק פבלובס עם תפוזים וסורבה כתום דם

פיסטוק פבלובס עם תפוזים וסורבה כתום דם
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Pavlovas מיניאטורי עם קרם כתום דם, גלידת תפוז דם, ו גלידת תפוז דם.

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
מורחים את הפיסטוקים בצלחת עוגה וטוסט במשך 5 דקות, או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
4
בואו מגניב, ואז דק קוצצים.
5
בקערה בינונית, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, להכות את החלבונים ביצה במהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיף את הסוכר superfine, 1 כף בכל פעם, להכות היטב בין תוספות. הגבירו את המהירות לגבוה והכו עד שהלבנים נוקשים ומבריקים, כ 4 דקות. מקציפים את מיץ הלימון, קורנפלור ווניל. מקפלים את כל אבל 1/4 כוס הפיסטוקים. כפית את המרנג על תבנית האפייה ב 8 תילים מרווחים באופן שווה. באמצעות כף קטנה או מרית מתכת לקזז, לעשות באר עמוקה במרכז כל מרנג.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מפזרים 2 כפות של הפיסטוקים הנותרים מעל צמרות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
8
אופים את המקצפת במרכז התנור במשך 5 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 225 ואופים במשך 1 שעה. כבו את התנור, הניחו את הדלת פתוחה מעט והשאירו את המרנג במשך שעה אחת יותר. הם צריכים להיות לבנים, פריך מבחוץ וללעוס מבפנים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
באמצעות סכין חדה, לקלף את התפוזים, להסיר את כל החיקוי הלבן המר. חותכים דק את התפוזים לרוחב. שים את המקצפת על צלחות. למעלה עם פרוסות תפוז טרי וכדור של סורבה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
סורבהסורבה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
מפזרים את 2 כפות הנותרים של פיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
11
מקשטים עם פרוסות תפוזים מסוכרים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז