פיסטוק פבלובס עם תפוזים וסורבה כתום דם
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Pavlovas מיניאטורי עם קרם כתום דם, גלידת תפוז דם, ו גלידת תפוז דם.
הוראות
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מורחים את הפיסטוקים בצלחת עוגה וטוסט במשך 5 דקות, או עד השחמה קלה.
בואו מגניב, ואז דק קוצצים.
בקערה בינונית, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, להכות את החלבונים ביצה במהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מוסיף את הסוכר superfine, 1 כף בכל פעם, להכות היטב בין תוספות. הגבירו את המהירות לגבוה והכו עד שהלבנים נוקשים ומבריקים, כ 4 דקות. מקציפים את מיץ הלימון, קורנפלור ווניל. מקפלים את כל אבל 1/4 כוס הפיסטוקים. כפית את המרנג על תבנית האפייה ב 8 תילים מרווחים באופן שווה. באמצעות כף קטנה או מרית מתכת לקזז, לעשות באר עמוקה במרכז כל מרנג.
מפזרים 2 כפות של הפיסטוקים הנותרים מעל צמרות.
אופים את המקצפת במרכז התנור במשך 5 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 225 ואופים במשך 1 שעה. כבו את התנור, הניחו את הדלת פתוחה מעט והשאירו את המרנג במשך שעה אחת יותר. הם צריכים להיות לבנים, פריך מבחוץ וללעוס מבפנים.
באמצעות סכין חדה, לקלף את התפוזים, להסיר את כל החיקוי הלבן המר. חותכים דק את התפוזים לרוחב. שים את המקצפת על צלחות. למעלה עם פרוסות תפוז טרי וכדור של סורבה.
מפזרים את 2 כפות הנותרים של פיסטוקים.
מקשטים עם פרוסות תפוזים מסוכרים ומגישים.