קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

פיסטוק פבלובס עם תפוזים וסורבה כתום דם

פיסטוק פבלובס עם תפוזים וסורבה כתום דם
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Pavlovas מיניאטורי עם קרם כתום דם, גלידת תפוז דם, ו גלידת תפוז דם.

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מורחים את הפיסטוקים בצלחת עוגה וטוסט במשך 5 דקות, או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
4
בואו מגניב, ואז דק קוצצים.
5
בקערה בינונית, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, להכות את החלבונים ביצה במהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיף את הסוכר superfine, 1 כף בכל פעם, להכות היטב בין תוספות. הגבירו את המהירות לגבוה והכו עד שהלבנים נוקשים ומבריקים, כ 4 דקות. מקציפים את מיץ הלימון, קורנפלור ווניל. מקפלים את כל אבל 1/4 כוס הפיסטוקים. כפית את המרנג על תבנית האפייה ב 8 תילים מרווחים באופן שווה. באמצעות כף קטנה או מרית מתכת לקזז, לעשות באר עמוקה במרכז כל מרנג.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מפזרים 2 כפות של הפיסטוקים הנותרים מעל צמרות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
8
אופים את המקצפת במרכז התנור במשך 5 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 225 ואופים במשך 1 שעה. כבו את התנור, הניחו את הדלת פתוחה מעט והשאירו את המרנג במשך שעה אחת יותר. הם צריכים להיות לבנים, פריך מבחוץ וללעוס מבפנים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
באמצעות סכין חדה, לקלף את התפוזים, להסיר את כל החיקוי הלבן המר. חותכים דק את התפוזים לרוחב. שים את המקצפת על צלחות. למעלה עם פרוסות תפוז טרי וכדור של סורבה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
סורבהסורבה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
מפזרים את 2 כפות הנותרים של פיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
11
מקשטים עם פרוסות תפוזים מסוכרים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז