פיסטוק, תות ווניל Semifreddo
פיסטוק, תות ווניל Semifreddo עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא פיסטוקים, תמצית ונילן, שמנת מתוקה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו תות-Pistachio Semifreddo, Pistachio Semifreddo, ו פינוקי פיסטוק קריספי לימון עם פונדנט וניל דבש וריבת תות (מתכונים דומים).
הוראות
קו מחבת כיכר מתכת (כ 9x5x3") עם 2 שכבות של ניילון נצמד, ומשאיר בליטה נדיבה על כל הצדדים.
לטחון פיסטוקים ו 2 כפות סוכר במעבד מזון עד קצוץ דק מאוד.
העברת תערובת פיסטוק לרוטב קטן-מחבת.
מוסיפים 1/2 כוס חלב; מביאים לרתיחה.
הסר מהחום, לכסות, ולתת תלול במשך 20 דקות. הגדר מסננת בסדר רשת מעל קערה בינונית; זן, השלכת מוצקים. מערבבים תמצית שקדים; להגדיר תערובת פיסטוק בצד.
מניחים הנותרים 1/2 כוס חלב בסיר קטן נפרד. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית ולהביא לרתיחה. לעבור מחדש מחום, לכסות, ולתת תלול במשך 15 דקות. הגדר מסננת על קערה בינונית אחרת; זן, השלכת מוצקים, תערובת וניל צ ' יל.
תותים פירה ו 2 כפות סוכר במעבד מזון עד חלקה. הגדר מסננת בסדר רשת על קערה בינונית אחרת; זן, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר מיץ ככל האפשר. להשליך מוצקים. מערבבים תמצית וניל ומניחים תערובת תות בצד.
להקציף ביצים, מלח, ונותר 1/2 כוס סוכר בקערת מתכת בינונית. הגדר קערה על סיר בינוני של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים). מקציפים את תערובת הביצים במהירות גבוהה עד שהיא משלשת את עוצמת הקול ומדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך תערובת רושמת 77°, על 3 דקות.
הסר קערה מעל מים ולהמשיך להכות עד עבה וקריר, על 3 דקות.
מוסיפים שליש מתערובת הביצים לכל אחד מתערובות הפיסטוק, התות והוניל; מקפלים כל אחת רק כדי להתמזג.
מקציפים קרם בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים שליש שמנת לכל אחד מתערובות הפיסטוק, התות והוניל; מקפלים כל אחת רק כדי להתמזג. מכסים תערובות וניל ותות בנפרד; צמרמורת.
יוצקים תערובת פיסטוק למחבת; החלק העליון. כיסוי; להקפיא עד המשרד, על 45 דקות. בעדינות לשפוך תערובת קש ברי על שכבת פיסטוק; החלק העליון. להקפיא עד המשרד, כ -45 דקות. בעדינות לקפל תערובת וניל לערבב; לשפוך מעל וחלק העליון. להקפיא עד המשרד, על 4 שעות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. לקפל פלסטיק לעטוף מעל; לאטום בחוזקה ולשמור קפוא.
לחשוף semifreddo. שימוש בניילון נצמד כסיוע, להרים מעובש. הפוך על מגש קר; לקלף את הפלסטיק. פרוס לרוחב.