פיצ'י פרי פיצה
המתכון פיצה פירות פיצ'י יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 371 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך אפרסקים, קינמון טחון, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מטבל פירות פיצ'י, סלט פירות אפרסק, ו סלט פירות אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). בקערה גדולה, לערבב עוגה, חמאה, סוכר חום וקינמון עם כפית עד מתפורר; להזמין תערובת 3/4 כוס לציפוי. לחץ נשאר תערובת מתפוררת על התחתון ועל הצד של מחבת פיצה 12 אינץ 'ungreased או בתחתית רק של מחבת 13x9 אינץ' ungreased.
בקערה קטנה, לנצח שמנת חמוצה וביצה עם כפית עד מעורבב. בזהירות להפיץ על קרום. למעלה עם אפרסקים.
מפזרים עם תערובת שמורה מתפוררת האגוזים.
אופים 12 אינץ פיצה מחבת 34 עד 38 דקות, 13x9 אינץ מחבת 35 עד 42 דקות או עד ציפוי הוא חום זהוב בהיר ומרכז מוגדר. מגניב 30 דקות.
בקערה קטנה אחרת, מערבבים זיגוג מרכיבים עד עקביות של סירופ עבה, הוספת חלב נוסף, 1 כפית בכל פעם, במידת הצורך.
מגישים חם או קר. חנות מכוסה במקרר.