פיצה איור-פרושוטו עם ארוגולה
המתכון פיצת תאנה פרושוטו עם ארוגולה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו -42 דקות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 582 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו שמרים, התפשטות תאנה, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פרושוטו ארוגולה פיצה, ארוגולה-פרושוטו פיצה, ו פיצה ארוגולה ופרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
הערה: מרכיבי פיצה במתכון זה מיועדים ל-1/3 ממתכון בצק הפיצה. השתמש שאריות בצק לעשות סוגים אחרים של פיצה!
מפזרים שמרים מעל 1 1/2 כוסות חם (לא פושרים) water.In מערבל, לשלב קמח ומלח. עם המיקסר פועל על מהירות נמוכה (עם מצורף ההנעה), טפטוף בשמן זית עד בשילוב עם קמח. לאחר מכן, יוצקים בתערובת שמרים / מים ומערבבים עד רק בשילוב.מעיל קערה נפרדת ערבוב עם רסס קל של שמן זית, וליצור את הבצק לכדור. לזרוק את הבצק מעיל בשמן זית, ואז לכסות את הקערה בחוזקה עם ניילון לעטוף ולאפשר לעלות לפחות שעה. השתמש מיד או לאחסן במקרר עד שאתה צריך את זה. *** עדיף לעשות את הבצק לפחות 24 שעות מראש, ו 3 או 4 ימים הוא אפילו טוב יותר.מחממים תנור ל 500 מעלות.
מרדדים 1/3 של בצק פיצה דק ככל האפשר.
מניחים על תבנית אפייה גדולה.
טפטוף קל עם שמן זית ומפזרים קלות עם מלח כשר.
להפיץ תאנה (או ריבה) על פני השטח של הבצק.
שכב פרוס מוצרלה בכל רחבי פני השטח.
מפזרים קלות עם מלח ופלפל טחון טרי.
אופים במשך 12 עד 15 דקות, או עד הקרום הוא זהב גבינה הוא תוסס.
הסר מהתנור ומיד להניח פרושוטו על פיצה חמה. ממש לפני ההגשה, מפזרים על ארוגולה שבבי פרמזן.
חותכים לפרוסות או ריבועים ומגישים מיד!