פיצה אנגלית מלאה
אם יש לכם תערובת לחם לארוז, פריחה בייקון פסים, פסאטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. וזה מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ארוחת בוקר אנגלית מלאה בסגנון מונטי - אף - בי, ארוחת בוקר אנגלית מלאה, ו פריטטה אנגלית מלאה.
הוראות
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
הפוך את תערובת הלחם בעקבות הוראות חבילה. על משטח מקומח קל, להתגלגל כדי להתאים מגש אפייה משומן קל 30 x 40cm, או שני מגשים קטנים יותר.
מורחים את הפסטה על הבסיס, מנקדים על נקניקיות ופטריות, מוסיפים את הבייקון, ואז מבשלים 20 דקות בחלק העליון של התנור.
הסר את הפיצה מהתנור ופצח את הביצים. חזור לתנור ומבשל במשך 5 דקות יותר, או יותר תלוי כמה טוב מבושל לך כמו הביצים שלך.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, יין ברברה, שיראז
פיזזן בתפריט? נסה זיווג עם Sangiovese, יין ברברה, ושיראז. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. אתה יכול לנסות Tenuta di Arceno Stradan אל Sasso קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 50 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Arceno Strada al Sasso Chianti Classico Gran Selezione]()
Tenuta di Arceno Strada al Sasso Chianti Classico Gran Selezione
2015 היה בציר חם מושלם-לא חם מדי, בדיוק כמו שצריך. האף מיד משחרר גוונים של יערה וריבת תות, גימור עם טון צמחים של רוזמרין וברוש. על החיך, כוחו של היין הזה מרשים. יש פיצוץ של טעמים, כל ממוסגר בחוזקה על ידי חומצות בהירות מוצקות. הטעמים נשלטים על ידי חמוציות טארט ופטל, נותן דרך לגווני אוכמניות שופעים חמקמקים. הגימור נשלט על ידי שעועית וניל עם פלפל שחור משתהה קליפת תפוז. זוהי שנה מרגשת עבור Sangiovese ויש לו את הפוטנציאל לגיל 15-20 שנים.