פיצה אסקרול איטלקית
אם יש לך רוטב פיצה, מלח ופלפל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Escarole Pizzan (פאי Escarole-איטלקי), סגנון איטלקי Escarole, ו מרק עוף איטלקי עם כדורי בשר ואסקרול.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מברשת קלה פיצה קרום עם שמן זית.
מורחים בשכבה דקה של רוטב פיצה ומפזרים שום טחון.
הסר גבעולים עבים מ escarole, ולסדר עלים על פיצה. כיסוי עם מוצרלה גרוסה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, או עד גבינה הוא תוסס.