פיצה אפרסק כחולה
המתכון פיצה אפרסק כחול יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 31 דקות. מנה אחת מכילה 38 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-31 מנות. גשו לסופר וקנו קציצות נקניק הודו, מיץ לימון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו טוסטים אפרסק וגבינה כחולה, נגיסות גבינה בצבע אפרסק וכחול, ו פאי פרליין אפרסק סרט כחול (מתכונים דומים).
הוראות
ריסוס שני הצדדים של טורטיה עם ספריי בישול ומפזרים 1/4 כפית. מלח כשר.
נקניקים חתוכים לקוביות ובצל מעל חום בינוני 7 עד 8 דקות. או עד נקניקיות חום ובצל מכרז.
מערבבים גבינת שמנת עם מיץ לימון, סירופ מייפל ו 1/2 כפית. מלח.
מורחים תערובת גבינת שמנת על קליפת טורטייה פריכה, ואז מפזרים תערובת נקניק, אפרסקים חתוכים וגבינה כחולה על גבי.
מקום פיצה התאספו בחזרה בתנור במשך כ 5 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto