פיצה ארטישוק וארוגולה עם פרושוטו
פיצה ארטישוק וארוגולה עם פרושוטו יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, עלי ארוגולה, פסטו מסחרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו פיצה ארטישוק וארוגולה עם פרושוטו, פרושוטו-פיצה ארוגולה, ו פיצה ארוגולה ופרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
מיקום מתלה תנור להגדרה הנמוכה ביותר. מחממים תנור ל 500
מעיל גיליון אפייה עם ספריי בישול; מפזרים קמח תירס. פרוש בצק על תבנית אפייה מוכנה, וטפוח לתוך מלבן 14 x 10 אינץ'.
מורחים את הפסטו באופן שווה על פני הבצק, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מפזרים גבינת מוצרלה על פסטו.
מניחים גיליון אפייה על מדף התנור התחתון; אופים ב 500 במשך 5 דקות.
קוצצים בדלילות ארטישוק. סדר ארטישוקים על פיצה; למעלה עם פרושוטו פרוסטו.
מפזרים עם פרמזן. להחזיר פיצה למתלה התנור התחתון; אופים 6 דקות נוספות או עד הקרום הוא השחמה.
טפטוף מיץ על ארוגולה; לזרוק בעדינות. למעלה פיצה עם תערובת ארוגולה.
חותכים את הפיצה לתוך 4 (7 x 5 אינץ') מלבנים; לחתוך כל מלבן באלכסון לתוך 2 טריזים.