פיצה בגריל
המתכון פיצה בגריל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 604 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו רוטב פיצה אהוב, מלח כשר ופלפל טרי, חזיר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. נסו עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, פיצה מרגריטה גביני חומוס עם פסטו לחם פיצה בגריל, ו Pizzan וחלום (פיצת חסה בגריל) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: חותך ביסקוויטים 3 אינץ
מחממים את הגריל מעל חום בינוני.
מעיל מחבת גדולה לטחון מעל חום בינוני עם שמן קנולה.
מוסיף את זרעי שומר, פתיתי פלפל אדומים, לפי הטעם, ואת החזיר, וחום במשך כ 3 דקות.
מוסיפים אבקת שום, אבקת בצל, פפריקה, פלפל קאיין, ומלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים עוד כמה דקות, ואז מוסיפים את הפטרוזיליה.
למתוח את הבצק כדי להפוך אותו רחב יותר. על משטח מקומח, מגלגלים את הבצק לדיסק דק. באמצעות חותך ביסקוויט, לחתוך עיגולים מברשת 1 צד עם שמן זית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
שים את עיגולי הבצק על הגריל, בצד השמן למטה.
מברשת יותר שמן בצד השני ומתבלים שוב עם מלח ופלפל. גריל במשך 1 עד 2 דקות בכל צד. כאשר מבושל להסיר אותם מן הגריל.
מעל כל פיצה מיני עם הכמות הרצויה של רוטב פיצה, תערובת חזיר וגבינה. החזירו את הפיצות לגריל וסגרו את המכסה. מבשלים עד שהגבינה נמסה ותערובת החזיר מחוממת, כ -1 עד 2 דקות.
מעבירים למגש הגשה, מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה טרייה ומגישים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Barone Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.