קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

פיצה בגריל פטריות-פסטו

פיצה בגריל פטריות-פסטו
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך שמן זית, פטריות, קרום פיצה קלאסי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו פיצת לחם צרפתי בגריל עם פסטו פטריות וגבינת פונטינה, פיצה מרגריטה גביני חומוס עם פסטו לחם פיצה בגריל, ו פיצה פסטו עם ארבע פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
גז חום או גריל פחם לבישול עקיף לפי הוראות היצרן.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
במחבת 8 אינץ', חום 3 כפיות שמן על חום בינוני גבוה. מבשלים פטריות בשמן 4 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג; העונה עם מלח ופלפל,אם תרצה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
גזור גיליון 18x12 אינץ ' של רדיד כבד; ספריי עם ספריי בישול. בצק פתוח; מניחים על נייר מרוסס. לחץ על הבצק עם הידיים כדי ליצור מלבן 13x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מברשת בצק עם הנותרים 1 כפית שמן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
הפוך את הבצק על מתלה הגריל וקלף את נייר הכסף. לגריל גז שני מבערים, במקום בצד לא מחומם. לגריל גז חד פעמי, מניחים על הגריל על אש נמוכה. עבור גריל פחם, במקום מעל מחבת טפטוף ממוקם ליד גחלים בינוניות. מבשלים 3 עד 5 דקות או עד תחתית הבצק הוא חום זהוב. הפעל בצק; גריל 1 עד 2 דקות יותר או עד לתחתית מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
בזהירות להסיר את הקרום מן הגריל במקום על נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מורחים קרום עם פסטו; למעלה עם פטריות וגבינה. להחזיר פיצה על נייר כדי גריל מחומם עד בינוני. מבשלים 3 עד 5 דקות או עד הקרום מבושל היטב גבינה מותכת. למעלה עם בזיליקום, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.