המתכון פיצה בגריל - שלוש דרכים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו 48 דקות. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 1010 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי טימין, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו פיצה מצה (בשתי דרכים!), פיצה טאקו: שתי דרכים, ו פיצה בועה מקסיקנית - שתי דרכים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מלחציים-אוחז
1
שלב את הקמח ואת השמרים בקערת העבודה של מערבל לעמוד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
שמרים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
קערה
2
מוסיפים את המלח, המים, 2 כפות שמן זית וסירופ שעורה מלט. התחל את המיקסר נמוך, באמצעות מצורף וו, ומערבבים עד הבצק פשוט מגיע יחד, כ 1 1/2 דקות. הגבר את מהירות המיקסר לבינונית ולוש במשך 15 דקות. לקרוע חתיכת בצק קטנה ולשטח לתוך דיסק. בעדינות למתוח את הבצק עד דק. החזק אותו אל האור ולהסתכל כדי לראות אם אופים windowpane, או שקוף, קרום מתוח נוצר. הבצק יהיה די דביק, אבל לניהול. מקפלים את הבצק על עצמו ויוצרים אותו לכדור חלק. שמן את הקערה של מערבל לעמוד או מיכל גדול אחר עם 2 כפיות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סירופ
שמן זית
בצק
מים
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
קערה
3
שים את הבצק בקערה וגלגל אותו למעייל עם השמן. מכסים במגבת תה או בניילון נצמד ומשאירים בטמפרטורת החדר כדי להכפיל את גודלו, כ 1 שעה. לפצל את הבצק ל 3 חלקים שווים באמצעות סכין או מגרד בצק. לשטח כל חתיכה לתוך דיסק על השיש. ליצור כל חתיכה לכדור.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
עוטף
שמן בישול
תה
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצק
עטיפת פלסטיק
מגבות מטבח
סכין
קערה
1
מחממים גריל גז גבוה ולוודא סורגי הגריל נקיים וללא פסולת. לזרוק את העגבניות עם 1 כף שמן זית, את השום, מלח פתיתי פלפל אדום בקערה ערבוב בינוני ולהניח בצד. קמח קל את השיש ושטח 1 של כדורי הבצק. השתמש מערוך לגלגל את הבצק לתוך סיבוב 16 אינץ', מסתובב ומותח את הבצק כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שמן זית
שום
עגבנייה
בצק
קמח לכל מטרה
גלול
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מערוך
גריל
2
מעבירים את הבצק לקליפת פיצה מקומטת קלות ומתמתחים כדי לעצב מחדש במידת הצורך. שמן הסורגים גריל ולהקטין את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
מברישים את הבצק עם 1 עד 2 כפיות שמן זית ומגלגלים על קצה 1 של הגריל החם, ומשאירים מקום לעגבניות על הסורג.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
עגבנייה
בצק
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
שים את העגבניות מוכנות על הגריל, לסגור את המכסה ולבשל עד לתחתית הקרום הוא חום זהוב והעגבניות מתרככות, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
קרום
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
מברשת את הצד הגולמי של הבצק עם 1 עד 2 כפיות שמן זית, ולאחר מכן מיד להעיף באמצעות הקליפה. למעלה עם עגבניות בגריל, לנפץ ולהפיץ את העגבניות כדי ליצור רוטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
עגבנייה
בצק
רוטב
6
מפזרים את הפרמזן, מוצרלה ובזיליקום. סגור את המכסה ומבשל עד בתחתית הקרום הוא חום זהוב והגבינה נמסה, עוד 1 עד 2 דקות. באמצעות הקליפה, להסיר את הפיצה מתלה קירור ולתת לנוח במשך 3 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פרמזן
גבינה
באזיל!
קרום
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
1
מחממים גריל גז גבוה ולוודא סורגי הגריל נקיים וללא פסולת.
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
שכבה 2 מגבות נייר על צלחת ולהניח את פרוסות מוצרלה בשכבה אחת. למעלה עם 2 מגבות נייר יותר, צלחת שנייה, ומשקל 2 פאונד. מניחים בצד בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות. בינתיים, קמח קלות את השיש ומשטח 1 של כדורי הבצק. השתמש מערוך לגלגל את הבצק לתוך סיבוב 16 אינץ', מסתובב ומותח את הבצק כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
בצק
קמח לכל מטרה
גלול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מערוך
3
מעבירים את הבצק לקליפת פיצה מקומטת קלות ומתמתחים כדי לעצב מחדש במידת הצורך. שמן הסורגים גריל ולהקטין את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
מברישים את הבצק עם 1 עד 2 כפיות שמן זית ומגלגלים על הגריל החם. סגור את המכסה ומבשל עד לתחתית הקרום הוא חום זהוב, במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
קרום
בצק
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
מברשת את הצד הגולמי של הבצק עם 1 עד 2 כפיות של שמן זית, ולאחר מכן מיד להעיף באמצעות הקליפה, מברשת עם הנותרים 1 עד 2 כפיות של שמן זית, ומעל עם פרמזן, מוצרלה מוכנה, פרושוטו, תאריכים טימין. סגור את המכסה ומבשל עד בתחתית הקרום הוא חום זהוב והגבינה נמסה, על 1 עד 2 דקות. באמצעות הקליפה, להסיר את הפיצה מתלה קירור ולנוח במשך 3 דקות לפני חיתוך. כדי לעצב ולבשל פיצה קרקר: קמח קל השיש ו לשטח 1 של כדורי הבצק. השתמש בפין מתגלגל לגלגל את הבצק לתוך מלבן 11 על 17 אינץ ' כדי להתאים מתלה קירור סטנדרטי, נירוסטה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פרושוטו
שמן זית
פרמזן
קרקרים
גבינה
קרום
תאריכים
בצק
קמח לכל מטרה
טימין
גלול
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
מערוך
6
להניח את גיליון הבצק על המדף בעדינות למתוח סביב הקצוות, צובט להחזיק במקום.
מרכיבים שתצטרך
גיליון בצק
7
מברשת את הבצק עם 1 עד 2 כפיות שמן זית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צרף את ידית המלחציים לקצה 1 של מדף הקירור כדי להשתמש בידית. הפעל מבער גז על גבוה. החזק את המתלה כ 2 אינץ ' מעל הלהבה, ולעבור קדימה ואחורה כל הזמן עד התחתון הוא חום זהוב, על 3 עד 4 דקות. בזהירות להפוך את הבצק, מברשת עם 1 עד 2 כפיות שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל נוספים, אם תרצה בכך. מבשלים, כמו קודם, עד חום זהוב, 2-3 דקות נוספות.