קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

פיצה בועה

פיצה בועה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל בועה Pizzan. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 714 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. לך לחנות ותביא נקניק פפרוני, בצל, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פיצה בועה, פיצה בועה, ו פיצה בועה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מניחים בשר טחון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה. מערבבים בפפרוני, ומבשלים עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
פפרוניפפרוני
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מסננים עודף שומן. מערבבים ברוטב פיצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
4
הסר מהחום, ולהניח בצד.
5
חותכים ביסקוויטים לרבעים, ומניחים בתחתית תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטיםביסקוויטים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מורחים תערובת בשר באופן שווה על הביסקוויטים.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטיםביסקוויטים
מורחיםמורחים
בשרבשר
7
מפזרים למעלה בצל, זיתים ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
זיתיםזיתים
בצלבצל
8
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מפזרים למעלה עם מוצרלה וגבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
מוצרלהמוצרלה
10
אופים 5 עד 10 דקות נוספות, עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.