פיצה ביאנקה עם ארוגולה, בייקון ופטריות
פיצה מתכון ביאנקה עם ארוגולה, בייקון, פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 137 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, בצל, מים חמים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא משהו. נסו פיצה ביאנקה עם ארוגולה, בייקון ופטריות, ביאנקה פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין בצק, לפזר שמרים וסוכר ב 1/2 כוס מים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין. מערבבים 1 1/4 כוסות קמח 1/4 כפית מלח לתוך תערובת שמרים כדי ליצור בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 5 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים את הבצק למעיל. כיסוי; תן לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מגלגלים בצק למעגל של 14 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים בצק על מחבת פיצה או תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול ומפזרים קמח תירס. Crimp קצוות של בצק עם אצבעות כדי ליצור שפה.
כדי להכין ציפוי, לבשל בייקון במחבת nonstick גדולה על חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 2 כפיות של טיפות בייקון במחבת. קותלי חזיר קרמבל; להפריש.
מוסיפים בצל ופטריות למחבת; מבשלים 10 דקות או עד רך לחות מתאדה, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מפזרים 1/4 כפית מלח ופלפל 1/8 כפית.
טפטוף שמן על בצק; מפזרים הנותרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מניחים מחבת על מדף התנור הנמוך ביותר; אופים ב 450 במשך 10 דקות או עד זהוב חום.
הסר מהתנור; להפיץ ריקוטה באופן שווה על פני הקרום, עוזב שפה 1/2 אינץ'. מסדרים תערובת בצל וארוגולה באופן שווה על ריקוטה.
מפזרים בייקון, מוצרלה ופרמזן.
אופים 10 דקות נוספות או עד הקרום הוא השחמה קלות.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.