פיצה ביאנקה עם גבינת עיזים וירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פיצה ביאנקה עם גבינת עיזים וירקות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 558 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, שן שום, קמח תירס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: פיצה גבינת עיזים עם בצל מקורמל, ירקות התינוק והפחתה בלסמית, הפוך גבינת עיזים משלך עבור גבינת עיזים, נקניק ופטריות ולינגטון (או פיצה!), ו פיצה ביאנקה.
הוראות
יוצקים 3/4 כוס מים לתוך קערה גדולה.
מפזרים שמרים מעל; מערבבים כדי להתמזג.
בואו לעמוד 10 דקות להמיס שמרים.
מוסיפים שמן ומלח, ואז 1 1/2 כוסות קמח. מערבבים עד היטב מעורבב (הבצק יהיה דביק). להפוך את הבצק על משטח מקומח בנדיבות ללוש עד חלק וגמיש, הוספת קמח מספיק כדי למנוע מבצק דבק, על 5 דקות (הבצק יהיה רך). צורה בצק לכדור; מקום בקערה משומנת גדולה ולהפוך את המעיל. מכסה קערה עם מגבת מטבח.
תן לבצק לעלות בטמפרטורת החדר הקרירה עד שכמעט הוכפל, בערך 2 שעות. אגרוף בצק למטה; טופס לכדור. חזור לקערה; לכסות במגבת ולתת לעלות עד הוכפל, על 3 שעות.
מערבבים שמן, שום ופלפל אדום בקערה קטנה.
מבשלים chard בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך, על 2 דקות.
ניקוז. לשטוף מתחת למים קרים; לנקז. לסחוט יבש, ואז לחתוך בגסות.
חום 2 כפות שמן במחבת קטנה מעל חום בינוני.
מוסיפים שום ומערבבים 30 שניות.
להוסיף chard ומערבבים 1 דקה. מתבלים לפי הטעם במלח.
מחממים תנור ל 260°. אגרוף למטה בצק. טופס לתוך הכדור; מקום על משטח עבודה מקומח. כיסוי עם מגבת מטבח; תן לנוח 30 דקות.
מפזרים תבנית אפייה ללא מסגרת עם קמח תירס.
מרדדים בצק על משטח מקומח לסיבוב 13 אינץ'.
מפזרים מוצרלה מעל בצק, עוזב 1 אינץ גבול. לפזר צ ' ארד על מוצרלה. למעלה עם גבינת עיזים.
מברשת קצה קרום עם כמה שמן מתובל. להפריש 2 כפיות מתובל שמן; טפטוף שנותר שמן על פיצה.
אופים פיצה עד הקרום הוא חום, על 15 דקות.
הסר מהתנור; מברשת קצה עם שמן מתובל לשרת.