קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

פיצה בייקון, אגס וגורגונזולה

פיצה בייקון, אגס וגורגונזולה
המתכון בייקון, אגס ופיצה Gorgonzola יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 35 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 472 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גורגונזולה, פרחי ברוקולי, בייקון קנדי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. מתכונים דומים: אגס מקורמל ופיצה Gorgonzola, פיצת אגס משמש וגורגונזולה, ו אגס, Gorgonzolan ופיצה אגוז.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
עם מערוך מקורנן, מגלגלים בצק למעגל 12 אינץ'; מעבירים לאבן פיצה 12 אינץ ' או למחבת אפייה עגולה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
אופים ב 400 במשך 57 דקות או עד הקרום מתחיל לנשוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בעוד קרום אופה, מערבבים יחד גבינת ריקוטה ודבש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5
הסר את הקרום מהתנור, ולהפוך כך התחתון הוא עכשיו על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מורחים תערובת ריקוטה באופן שווה על פני הקרום. למעלה עם 1/4 כוס מוצרלה,אגס, בייקון קנדי, ואגוזים. למעלה עם הנותרים 1/4 גביע מוצרלה ו gorgonzola.
מרכיבים שתצטרך
בייקון קנדיבייקון קנדי
GorgonzolaGorgonzola
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
7
להחזיר פיצה לתנור; אופים 15 דקות נוספות עד גבינה מותכת תוססת. אפשר פיצה להגדיר לפני חיתוך ל 8 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בעוד פיצה אופה, להרכיב סלטים בצד, באמצעות 1 1/2 כוסות ירקות, 1/2 ברוקולי כוס, ו 1 1/2 כפות רוטב למנה.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
ירוקירוק