המתכון בייקון, אגס ופיצה Gorgonzola יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 35 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 472 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גורגונזולה, פרחי ברוקולי, בייקון קנדי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. מתכונים דומים: אגס מקורמל ופיצה Gorgonzola, פיצת אגס משמש וגורגונזולה, ו אגס, Gorgonzolan ופיצה אגוז.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
עם מערוך מקורנן, מגלגלים בצק למעגל 12 אינץ'; מעבירים לאבן פיצה 12 אינץ ' או למחבת אפייה עגולה.