פיצה במוצאי שבת
המתכון פיצה במוצאי שבת יכול להתבצע בסביבות 35 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם מלח, שמן זית, שמרים מהירים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 37%, וזה לא כל כך גדול. נסו במוצאי שבת פיצה עגבניות מיובשות, ארוחת ערב במוצאי שבת, ו במוצאי שבת טאקו עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו 2 כוסות קמח, שמרים, אורגנו, מלח ואבקת שום.
מוסיפים מים ושמן; מקציפים רק עד לחות. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך (הבצק יהיה דביק).
הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה מצופה בתרסיס בישול, הופכים פעם אחת לציפוי החלק העליון. מכסים ומניחים לתפיחה למשך 30 דקות.
בינתיים, במחבת טפלון גדולה, מבשלים נקניק עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים ומניחים בצד.
על משטח מקומח מרדדים בצק ל -15 אינץ'. מעגל.
העברה ל -14 אינץ'. מחבת פיצה מצופה בתרסיס בישול. בנה מעט קצוות. דוקרים בצק היטב בעזרת מזלג.
אופים בחום של 450 מעלות למשך 5-8 דקות או עד להשחמה קלה.
מורחים קרום ברוטב ספגטי. למעלה עם תרד, פטריות, פלפל, בצל ונקניק.
אופים 15-20 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם בחירה מצוינת לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תקרא ליין אדום עם חומציות מסוימת, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסיפו פפרוני או נקניק ותוכלו להיות נועזים יותר עם סירה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא עבריין משתמט הכדור מונטפולצ ' יאנו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-25 דולר.
![עבריין משתמט הכדור מונטפולצ ' יאנו]()
עבריין משתמט הכדור מונטפולצ ' יאנו
מונטפולצ ' יאנו אינו זן נפוץ, וריברלנד הוא לא בדיוק המקום הכי סקסי לגדל בו ענבים. אבל הילד עושה את זה מונטה לארוז אגרוף! מכל הבחינות חבורת הענבים הזו מתכנסת ומשתחררת; מכה את עיניך בצבע השזיף העמוק שלה, מפלפלת את האף בתותים מרירים-מתוקים ודוחסת את הפה במרקם קרמי המסרב לגימור הפירותי שלו.