קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

פיצה במוצאי שבת

פיצה במוצאי שבת
המתכון פיצה במוצאי שבת יכול להתבצע בסביבות 35 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם מלח, שמן זית, שמרים מהירים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 37%, וזה לא כל כך גדול. נסו במוצאי שבת פיצה עגבניות מיובשות, ארוחת ערב במוצאי שבת, ו במוצאי שבת טאקו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו 2 כוסות קמח, שמרים, אורגנו, מלח ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים מים ושמן; מקציפים רק עד לחות. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך (הבצק יהיה דביק).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
4
מניחים בקערה מצופה בתרסיס בישול, הופכים פעם אחת לציפוי החלק העליון. מכסים ומניחים לתפיחה למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
בינתיים, במחבת טפלון גדולה, מבשלים נקניק עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
על משטח מקומח מרדדים בצק ל -15 אינץ'. מעגל.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
העברה ל -14 אינץ'. מחבת פיצה מצופה בתרסיס בישול. בנה מעט קצוות. דוקרים בצק היטב בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
8
אופים בחום של 450 מעלות למשך 5-8 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מורחים קרום ברוטב ספגטי. למעלה עם תרד, פטריות, פלפל, בצל ונקניק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
10
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
11
אופים 15-20 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם בחירה מצוינת לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תקרא ליין אדום עם חומציות מסוימת, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסיפו פפרוני או נקניק ותוכלו להיות נועזים יותר עם סירה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא עבריין משתמט הכדור מונטפולצ ' יאנו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-25 דולר.
עבריין משתמט הכדור מונטפולצ ' יאנו
עבריין משתמט הכדור מונטפולצ ' יאנו
מונטפולצ ' יאנו אינו זן נפוץ, וריברלנד הוא לא בדיוק המקום הכי סקסי לגדל בו ענבים. אבל הילד עושה את זה מונטה לארוז אגרוף! מכל הבחינות חבורת הענבים הזו מתכנסת ומשתחררת; מכה את עיניך בצבע השזיף העמוק שלה, מפלפלת את האף בתותים מרירים-מתוקים ודוחסת את הפה במרקם קרמי המסרב לגימור הפירותי שלו.