קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 15 דק.
מנות3
ציון בריאות79
מגזין

פיצה בסגנון ג'י

פיצה בסגנון ג'י
המתכון כל פיצה בסגנון G לבוש יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 7 שעות ו-15 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 3 מנות. מנה אחת מכילה 1184 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 72 גרם שומן. אם יש לך שמן זית, מוצרלה די bufala, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח החיטה המלאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שיבולת שועל ועוגיות צימוקים רום מתובל עם קמח מחיטה מלאה כקינוח. נסו אטריות בלבוש קר, Yibin-Style, נגיסות פיצה בלבוש קל, ו אחת, שתי ארוחות: לחמניות פיצה לילדים ופאי מגונדר בשבילך (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור רוטב העגבניות: בקערה גדולה, מוסיפים את העגבניות, הפטרוזיליה, שמן זית, פרמזן, בזיליקום יבש, אורגנו מיובש, פתיתי צ ' ילי, בזיליקום טרי, שום והרבה פלפל סדוק, ולרסק עם הידיים לערבב. לכסות ולתת לשבת במקרר במשך 3 שעות ללילה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
בזיליקום יבשבזיליקום יבש
בזיליקום טריבזיליקום טרי
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
לקבלת הבצק: בקערה בינונית, לערבב את השמרים עם המים החמים ולתת לשבת במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים 2 כפות שמן זית, מלח וסוכר ומקציפים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
בקערה גדולה, לערבב את כל המטרה ואת קמחי חיטה מלאה. לעשות חור באמצע ויוצקים בתערובת השמרים. לאט לאט לערבב את הקמח עד שכל הנוזל נספג. אם רטוב מדי, להוסיף עוד קמח, 1/4 כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חיטהחיטה
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מפזרים תחנת עבודה נקייה בקמח ולשים את הבצק עד שהוא חלק וגמיש. מעיל קערה קרמית גדולה עם שמן הזית הנותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מניחים את הבצק בקערת הקרמיקה ומתהפכים למעיל בשמן. מכסים את החלק העליון של הבצק בניילון נצמד ומכסים את הקערה במגבת כלים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מגבות מטבחמגבות מטבח
קערהקערה
7
תן לעלות עד הבצק הוכפל בגודל, 2 שעות. Punch למטה את הבצק ולתת לעלות עוד שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
8
מחממים התנור ל 475 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
משמנים את מחבת הפיצה עם שומן העלה. עובש את הבצק לצורת המחבת. כפית 2 כפות של הרוטב על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
רוטברוטב
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצהמחבת פיצה
מחבתמחבת
10
מניחים את הפיצה על מדף התנור התחתון במשך 5 דקות, כדי לפרוס מראש את הקרום. הוצא מהתנור והוסף עוד 1/4 כוס של רוטב העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מוסיף את מוצרלה, סלמי, זיתים פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פקורינופקורינו
זיתיםזיתים
סלאמיסלאמי
12
מניחים את הפיצה על מדף התנור האמצעי ומבשלים עד שהגבינה תוססת, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
הסר מהתנור. מיד להסיר את הפיצה מהמחבת ומפזרים את התרד.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
14
חותכים לתוך מלבנים.

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבייבי תרד, juliennedבייבי תרד, julienned1חתיכות טופי הית' ברפתיתי צ'ילי חמיםפתיתי צ'ילי חמים11 כף אורגנו מיובשמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק5עלי בזיליקום טריים, קרועיםעלי בזיליקום טריים, קרועים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה טריים, טחוןעלי פטרוזיליה טריים, טחון3ציפורןשום, טחוןשום, טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתי קלמטה, קצוצים בקירובזיתי קלמטה, קצוצים בקירוב227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מוצרלה די bufala, פרוס 1/4 אינץ ' עבהמוצרלה די bufala, פרוס 1/4 אינץ ' עבה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובשאורגנו מיובש22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספרמזן מגורר דקפרמזן מגורר דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפקורינו מגורדפקורינו מגורד3שרימפס וורידיםפלפל טרי סדוקפלפל טרי סדוק1אוראו ממולאים כפוליםסוכר גולמיסוכר גולמי113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סלאמי די גנואה, פרוססלאמי די גנואה, פרוס1אוראו ממולאים כפוליםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם8281 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות סן מרזנועגבניות סן מרזנו283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מים חמיםמים חמים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1אוראו ממולאים כפולים1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)11 כף אורגנו מיובששומן חזירשומן חזיר