פיצה בסגנון ג'י
המתכון כל פיצה בסגנון G לבוש יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 7 שעות ו-15 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 3 מנות. מנה אחת מכילה 1184 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 72 גרם שומן. אם יש לך שמן זית, מוצרלה די bufala, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח החיטה המלאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שיבולת שועל ועוגיות צימוקים רום מתובל עם קמח מחיטה מלאה כקינוח. נסו אטריות בלבוש קר, Yibin-Style, נגיסות פיצה בלבוש קל, ו אחת, שתי ארוחות: לחמניות פיצה לילדים ופאי מגונדר בשבילך (מתכונים דומים).
הוראות
עבור רוטב העגבניות: בקערה גדולה, מוסיפים את העגבניות, הפטרוזיליה, שמן זית, פרמזן, בזיליקום יבש, אורגנו מיובש, פתיתי צ ' ילי, בזיליקום טרי, שום והרבה פלפל סדוק, ולרסק עם הידיים לערבב. לכסות ולתת לשבת במקרר במשך 3 שעות ללילה.
לקבלת הבצק: בקערה בינונית, לערבב את השמרים עם המים החמים ולתת לשבת במשך 5 דקות.
מוסיפים 2 כפות שמן זית, מלח וסוכר ומקציפים. תניח בצד.
בקערה גדולה, לערבב את כל המטרה ואת קמחי חיטה מלאה. לעשות חור באמצע ויוצקים בתערובת השמרים. לאט לאט לערבב את הקמח עד שכל הנוזל נספג. אם רטוב מדי, להוסיף עוד קמח, 1/4 כוס בכל פעם.
מפזרים תחנת עבודה נקייה בקמח ולשים את הבצק עד שהוא חלק וגמיש. מעיל קערה קרמית גדולה עם שמן הזית הנותר.
מניחים את הבצק בקערת הקרמיקה ומתהפכים למעיל בשמן. מכסים את החלק העליון של הבצק בניילון נצמד ומכסים את הקערה במגבת כלים.
תן לעלות עד הבצק הוכפל בגודל, 2 שעות. Punch למטה את הבצק ולתת לעלות עוד שעה.
מחממים התנור ל 475 מעלות F.
משמנים את מחבת הפיצה עם שומן העלה. עובש את הבצק לצורת המחבת. כפית 2 כפות של הרוטב על הבצק.
מניחים את הפיצה על מדף התנור התחתון במשך 5 דקות, כדי לפרוס מראש את הקרום. הוצא מהתנור והוסף עוד 1/4 כוס של רוטב העגבניות.
מוסיף את מוצרלה, סלמי, זיתים פקורינו.
מניחים את הפיצה על מדף התנור האמצעי ומבשלים עד שהגבינה תוססת, 10 עד 12 דקות.
הסר מהתנור. מיד להסיר את הפיצה מהמחבת ומפזרים את התרד.