פיצה בקר בסיסית
פיצה בקר בסיסית היא מנה עיקרית ים תיכונית. מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 316 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש גבינת מוצרלה, מלח, פלפל ורוטב פיצה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון לא כל כך סופר ספונאלי של 28% . בצק פיצה בסיסי , בצק פיצה בסיסי וקרום פיצה בסיסי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
במחבת, מבשלים בשר בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; לנקז.
מוסיפים מלח, מלח סלרי ופלפל; לְהַפְרִישׁ. על משטח מקומח מרדדים בצק לתבנית 13 אינץ'. מעגל. לחץ על התחתית ומעלה את הצדדים של 12 אינץ' משומן. מחבת פיצה.
מורחים רוטב על הקרום עד 1/2 אינץ' מהקצה. מעל תערובת גבינה ובקר.
אופים ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהקרום מזהיב והגבינה נמסה.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה הם אפשרויות נהדרות לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-46 דולר לבקבוק.
![Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico]()
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
צבע אודם כהה, עם הרבה ניחוחות שוקולד, פירות יער ווניל, זה בעל גוף מלא וקטיפתי, עם הרבה פירות וסיומת ארוכה ועסיסית. יופי מבציר נהדר.