פיצה בראנץ ' עם ביצים מקושקשות וסלמון מעושן
פיצה בראנץ ' עם ביצים מקושקשות וסלמון מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1333 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 57g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מוצרלה, פונטינה, שמרים טריים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו ביצים מקושקשות עם סלמון מעושן, סלמון מעושן ביצים מקושקשות, ו סלמון מעושן ביצים מקושקשות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אבן פיצה על המדף האמצעי של התנור ומחממים תנור ל 500 מעלות F.
על משטח מקומח קל, למתוח או לגלגל את הבצק לסיבוב 8 אינץ'.
מניחים את הבצק על קליפת פיצה כי כבר מאובקת עם קמח או סולת (אתה יכול גם למקם על גיליון עוגיות). מברשת קלה את פני הבצק עם שמן צ ' ילי.
מניחים על אבן הפיצה ואופים עד הקרקעית מתחילה להפוך חום זהוב, אבל הפיצה לא מבושל דרך, על 6 עד 8 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, חלב, מלח ופלפל.
מניחים מחבת nonstick 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. כאשר המחבת חמה מוסיפים את שמן הזית והחמאה ומבשלים עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים את תערובת הביצים ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הביצים מקושקשות אבל עדיין רטוב למדי, על 4 דקות. הביצים יבשלו עוד בתנור ולכן חשוב לא לבשל אותם יתר על המידה.
הסר מהחום ולהסיר מהמחבת כדי לעצור את הבישול.
מורחים את הביצים על בצק הפיצה, משאירים גבול 1/2 אינץ ' סביב הקצוות. לפזר את גבינת מוצרלה וגבינת פונטינה באופן שווה על הביצים. חזור לתנור ותבשל רק עד שהגבינה תימס ותוסס, כ -5 דקות.
מוציאים את הפיצה מהתנור ומעבירים למשטח מוצק. מסדרים את פרוסות הסלמון המעושנות על פני השטח של הפיצה, מכסים את כל העניין.
מקשטים עם עירית קצוצה וביצי סלמון.
1 כף שמן זית כתית מעולה, בתוספת תוספת לצחצוח
בקערה קטנה, להמיס את השמרים ודבש במים חמים 1/4 כוס.
במעבד מזון, לשלב את הקמח והמלח.
מוסיפים את השמן, את תערובת השמרים, ואת 3/4 כוס המים הנותרים ולעבד עד התערובת יוצרת כדור. (בצק הפיצה יכול להתבצע גם במיקסר מצויד וו בצק.
מערבבים על מהירות נמוכה עד התערובת מגיעה נקי הרחק הצדדים של הקערה ומתחיל לטפס את הוו הבצק).
להפוך את הבצק על משטח עבודה נקי ללוש ביד 2 או 3 דקות יותר. הבצק צריך להיות חלק ומוצק. מכסים את הבצק במגבת נקייה, לחה ולתת לו לעלות במקום קריר במשך כ 2 שעות. (כאשר מוכן, הבצק ימתח כפי שהוא משך בקלילות).
מחלקים את הבצק ל 4 כדורים, על 6 אונקיות כל אחד. עבודה כל כדור על ידי משיכת למטה הצדדים תוחב מתחת לחלק התחתון של הכדור. חזור על 4 או 5 פעמים. ואז על משטח חלק, לא משוריין, לגלגל את הכדור מתחת לכף היד שלך עד החלק העליון של הבצק הוא חלק ומוצק, על 1 דקה. מכסים את הבצק במגבת לחה ולתת לנוח 1 שעה. בשלב זה, הכדורים יכולים להיות עטופים פלסטיק ומקורר עד 2 ימים.
בסיר קטן, לשלב את שיני השום ושמן זית ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד השום מתחיל להפוך חום, 10 עד 15 דקות. (אל תתנו את השום לקבל חום מדי או השמן יהיה טעם מריר.)
הסר מהחום וקריר לטמפרטורת החדר.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום ומוסיפים לפחות 2 שעות כדי לאפשר לטעמים להתמזג. מקררים במיכל מכוסה עד 2 שבועות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)]()
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין