קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות2
ציון בריאות49
מגזין

פיצה בראנץ ' עם ביצים מקושקשות וסלמון מעושן

פיצה בראנץ ' עם ביצים מקושקשות וסלמון מעושן
פיצה בראנץ ' עם ביצים מקושקשות וסלמון מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1333 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 57g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מוצרלה, פונטינה, שמרים טריים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו ביצים מקושקשות עם סלמון מעושן, סלמון מעושן ביצים מקושקשות, ו סלמון מעושן ביצים מקושקשות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים אבן פיצה על המדף האמצעי של התנור ומחממים תנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
על משטח מקומח קל, למתוח או לגלגל את הבצק לסיבוב 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
מניחים את הבצק על קליפת פיצה כי כבר מאובקת עם קמח או סולת (אתה יכול גם למקם על גיליון עוגיות). מברשת קלה את פני הבצק עם שמן צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
מניחים על אבן הפיצה ואופים עד הקרקעית מתחילה להפוך חום זהוב, אבל הפיצה לא מבושל דרך, על 6 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, חלב, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מניחים מחבת nonstick 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. כאשר המחבת חמה מוסיפים את שמן הזית והחמאה ומבשלים עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את תערובת הביצים ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הביצים מקושקשות אבל עדיין רטוב למדי, על 4 דקות. הביצים יבשלו עוד בתנור ולכן חשוב לא לבשל אותם יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
הסר מהחום ולהסיר מהמחבת כדי לעצור את הבישול.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מורחים את הביצים על בצק הפיצה, משאירים גבול 1/2 אינץ ' סביב הקצוות. לפזר את גבינת מוצרלה וגבינת פונטינה באופן שווה על הביצים. חזור לתנור ותבשל רק עד שהגבינה תימס ותוסס, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
מוציאים את הפיצה מהתנור ומעבירים למשטח מוצק. מסדרים את פרוסות הסלמון המעושנות על פני השטח של הפיצה, מכסים את כל העניין.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
מקשטים עם עירית קצוצה וביצי סלמון.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
13
1 כף שמן זית כתית מעולה, בתוספת תוספת לצחצוח
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
14
בקערה קטנה, להמיס את השמרים ודבש במים חמים 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
15
במעבד מזון, לשלב את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
16
מוסיפים את השמן, את תערובת השמרים, ואת 3/4 כוס המים הנותרים ולעבד עד התערובת יוצרת כדור. (בצק הפיצה יכול להתבצע גם במיקסר מצויד וו בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
17
מערבבים על מהירות נמוכה עד התערובת מגיעה נקי הרחק הצדדים של הקערה ומתחיל לטפס את הוו הבצק).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
18
להפוך את הבצק על משטח עבודה נקי ללוש ביד 2 או 3 דקות יותר. הבצק צריך להיות חלק ומוצק. מכסים את הבצק במגבת נקייה, לחה ולתת לו לעלות במקום קריר במשך כ 2 שעות. (כאשר מוכן, הבצק ימתח כפי שהוא משך בקלילות).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
19
מחלקים את הבצק ל 4 כדורים, על 6 אונקיות כל אחד. עבודה כל כדור על ידי משיכת למטה הצדדים תוחב מתחת לחלק התחתון של הכדור. חזור על 4 או 5 פעמים. ואז על משטח חלק, לא משוריין, לגלגל את הכדור מתחת לכף היד שלך עד החלק העליון של הבצק הוא חלק ומוצק, על 1 דקה. מכסים את הבצק במגבת לחה ולתת לנוח 1 שעה. בשלב זה, הכדורים יכולים להיות עטופים פלסטיק ומקורר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
20
בסיר קטן, לשלב את שיני השום ושמן זית ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד השום מתחיל להפוך חום, 10 עד 15 דקות. (אל תתנו את השום לקבל חום מדי או השמן יהיה טעם מריר.)
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
21
הסר מהחום וקריר לטמפרטורת החדר.
22
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום ומוסיפים לפחות 2 שעות כדי לאפשר לטעמים להתמזג. מקררים במיכל מכוסה עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'

מרכיבים

1חבילהשמרים יבשים או טריים פעיליםשמרים יבשים או טריים פעילים2שרימפס וורידיםעירית קצוצה, לקישוטעירית קצוצה, לקישוט4largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגופן מגורדגופן מגורד1אוראו ממולאים כפולים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמוצרלה מגוררתמוצרלה מגוררת11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה11 כף אורגנו מיובשבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסביצי סלמון, אופציונליביצי סלמון, אופציונלי57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סלמון מעושן, לחתוך לפרוסות דקות מאודסלמון מעושן, לחתוך לפרוסות דקות מאוד11 כף אורגנו מיובשחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים, 105 עד 115 מעלות Fמים חמים, 105 עד 115 מעלות F1ראשכל ראש שום (כ 2 1/2 אונקיות, ציפורן מופרד קלופים)כל ראש שום (כ 2 1/2 אונקיות, ציפורן מופרד קלופים)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין