פיצה ברוסקטה יכולה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 502 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. אם יש לך מוצרלה במשקל, שום, גבינת פונטינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמרים הפעילים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורנג'הל שמרים ללא גלוטן עוגה מורמת כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו פיצה ברוסקטה, פיצה ברוסקטה בגריל, ו פיצה ברוסקטה כפולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את ציפוי פיצה: במחבת קטנה, מחממים שמן זית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
2
מוסיפים שום ומערבבים, מטגנים קלות במשך כדקה, מסירים לפני השום מקבל חום מדי (זה יכול להיות זהוב.)
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
3
יוצקים לתוך קערת ערבוב ולאפשר להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
4
מוסיפים לקערה עגבניות, בלסמי, בזיליקום ומלח ופלפל. לזרוק לשלב, ואז לטעום ולהוסיף בזיליקום יותר במידת הצורך, ועוד מלח במידת הצורך (לא oversalt, אם כי! מכסה ומקרר במשך שעה או שעתיים אם יש לך זמן.מחממים התנור ל 500 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
למסיבות
5
מרדדים את הבצק פיצה רזה כמו שזה ילך ולהעביר לתבנית אפייה משומנת.
אופים פיצה במשך 12-15 דקות, עד הקרום הוא זהב ציפוי הוא תוסס.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
10
הסר מהתנור והכפית על סלט עגבניות בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
11
חותכים לריבועים ומגישים!
12
מפזרים שמרים מעל 3/4 כוסות מים חמים (לא פושרים).
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
13
תן לעמוד לכמה minutes.In מערבל, לשלב קמח ומלח. עם המיקסר פועל על מהירות נמוכה (עם מצורף ההנעה), טפטוף בשמן זית עד בשילוב עם קמח. לאחר מכן, יוצקים בתערובת שמרים / מים ומערבבים עד רק בשילוב, והבצק מגיע יחד במסה דביקה.מעיל קערה נפרדת ערבוב עם רסס קל של שמן זית, וליצור את הבצק לכדור. לזרוק בצק המעיל בשמן זית, ואז לכסות את הקערה בחוזקה עם ניילון לעטוף ולהניח אותו בצד במשך 1 עד 2 שעות, או לאחסן במקרר עד שאתה צריך את זה.הערה: עדיף לעשות את הבצק לפחות 24 שעות מראש.