פיצה דד יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. מנה עיקרית זו כוללת 1134 קלוריות, 110 גרם חלבון, ו 63 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 47% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו ממרח אבוקדו, שמן זית, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש במיץ הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 33 שעות. עם כפית ציון 82%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: פשוט איטי-סיר דד & לבבי דד טאקו, בריסקט, ו בריסקט.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מטפטפים תבנית עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
במחבת בינונית מחממים מעט שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד להזהבה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מעבירים לצלחת.
6
מוסיפים עוד מעט שמן זית ואת הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
7
קולים עד להזהבה, 5 עד 7 דקות.
8
מעבירים לצלחת עם הבצל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
9
מרדדים את קרום הפיצה הבסיסי למלבן דק ככל שהוא ילך.
מפזרים את השמרים מעל 3/4 כוס מים חמים (לא פושרים).
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
17
תן לעמוד כמה דקות.
18
במיקסר עם חיבור משוט, שלבו את הקמח והמלח. כשהמיקסר פועל במהירות נמוכה, מזלפים פנימה את שמן הזית ומערבבים עד לאיחוד. לאחר מכן יוצקים פנימה את תערובת השמרים/מים ומערבבים עד לאיחוד פשוט והבצק מתאחד במסה דביקה. יוצרים את הבצק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
19
מצפים קערת ערבוב נפרדת עם טפטוף קל של שמן זית, מוסיפים את כדור הבצק וזורקים למעיל. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון ומניחים אותה בצד למשך 1 עד 2 שעות, או מאחסנים במקרר עד שתזדקק לה. הערה: עדיף להכין את הבצק לפחות 24 שעות מראש.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת עוגה טבעית
20
שלב את קונסום הבקר, רוטב הסויה, מיץ הלימון, העשן הנוזלי והשום בתבנית צלייה גדולה (חד פעמי זה בסדר גמור).
מרכיבים שתצטרך
מרק בשר
רוטב לסלט חוצות, לא חובה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
21
מניחים את החזה במרינדה, בצד השומן כלפי מעלה. מכסים היטב בנייר כסף. משרים במקרר למשך 24 עד 48 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
22
כאשר מוכן לבשל, מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
23
מבשלים את החזה במחבת המכוסה בנייר כסף עד למכרז מזלג, כ-40 דקות לקילו (6 עד 7 שעות).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
24
מעבירים לקרש חיתוך, פורסים על התבואה ומחזירים את הפרוסות לנוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
25
מגישים מיד, כפית את המיץ מעל הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס
26
אתה יכול לאחסן את המחבת במקרר עד 2 ימים, או להקפיא לשימוש במועד מאוחר יותר. אם השומן נאסף ומתקשה בחלקו העליון, הסר וזורק.