קושימומחה
מוכן ב33 שעות
מנות10
ציון בריאות58
מגזין

פיצה בריסקט

פיצה בריסקט
פיצה דד יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. מנה עיקרית זו כוללת 1134 קלוריות, 110 גרם חלבון, ו 63 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 47% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו ממרח אבוקדו, שמן זית, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש במיץ הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 33 שעות. עם כפית ציון 82%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: פשוט איטי-סיר דד & לבבי דד טאקו, בריסקט, ו בריסקט.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מטפטפים תבנית עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
במחבת בינונית מחממים מעט שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד להזהבה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מעבירים לצלחת.
6
מוסיפים עוד מעט שמן זית ואת הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
7
קולים עד להזהבה, 5 עד 7 דקות.
8
מעבירים לצלחת עם הבצל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
מרדדים את קרום הפיצה הבסיסי למלבן דק ככל שהוא ילך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מעבירים את הבצק לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
יוצקים על סלסה עגבניות, ולאחר מכן להפיץ אותו דק על פני השטח של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
הניחו את פרוסות המוצרלה על כל החלק העליון, ואז הוסיפו את הבצל והפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
13
אופים עד שהקרום מזהיב והגבינה מבעבעת, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
14
הניחו את חזה הבקר המטוגן החם מעל החלק העליון. הקפד לקבל שפע של מיצים שם! זה יהפוך את הפיצה לטעימה במיוחד.
מרכיבים שתצטרך
בשר בקרבשר בקר
15
מפזרים את הבצל הירוק הפרוס ומגישים להומנואידים רעבים עם מנות קטנות של סלסה עגבניות נוספת. שמנת חמוצה וגוואקמולי טובים גם הם!
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
16
מפזרים את השמרים מעל 3/4 כוס מים חמים (לא פושרים).
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
17
תן לעמוד כמה דקות.
18
במיקסר עם חיבור משוט, שלבו את הקמח והמלח. כשהמיקסר פועל במהירות נמוכה, מזלפים פנימה את שמן הזית ומערבבים עד לאיחוד. לאחר מכן יוצקים פנימה את תערובת השמרים/מים ומערבבים עד לאיחוד פשוט והבצק מתאחד במסה דביקה. יוצרים את הבצק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
19
מצפים קערת ערבוב נפרדת עם טפטוף קל של שמן זית, מוסיפים את כדור הבצק וזורקים למעיל. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון ומניחים אותה בצד למשך 1 עד 2 שעות, או מאחסנים במקרר עד שתזדקק לה. הערה: עדיף להכין את הבצק לפחות 24 שעות מראש.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
20
שלב את קונסום הבקר, רוטב הסויה, מיץ הלימון, העשן הנוזלי והשום בתבנית צלייה גדולה (חד פעמי זה בסדר גמור).
מרכיבים שתצטרך
מרק בשרמרק בשר
רוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
21
מניחים את החזה במרינדה, בצד השומן כלפי מעלה. מכסים היטב בנייר כסף. משרים במקרר למשך 24 עד 48 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
22
כאשר מוכן לבשל, מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
23
מבשלים את החזה במחבת המכוסה בנייר כסף עד למכרז מזלג, כ-40 דקות לקילו (6 עד 7 שעות).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
24
מעבירים לקרש חיתוך, פורסים על התבואה ומחזירים את הפרוסות לנוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
25
מגישים מיד, כפית את המיץ מעל הפרוסות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
26
אתה יכול לאחסן את המחבת במקרר עד 2 ימים, או להקפיא לשימוש במועד מאוחר יותר. אם השומן נאסף ומתקשה בחלקו העליון, הסר וזורק.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף