פיצה בשוק האיכרים המקומי
המתכון פיצה שוק האיכרים המקומי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 1 שעה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 393 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לכם גבינת מוצרלה, עגבניות שרי, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו פיצת שוק האיכרים, פיצת שוק האיכרים, ו חקלאים שוק אספרגוס & פיצה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מקם מתלה תנור ליד ההגדרה הנמוכה ביותר.
מניחים מחבת פיצה 16 אינץ ' על המדף.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן זית למחבת, ומערבלים למעיל.
מוסיפים 2 כוסות בצל ותימין למחבת; מבשלים 3 דקות או עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פלפל ושום למחבת; מבשלים 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים תירס, מלח ופלפל שחור למחבת; מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.
מגלגלים בצק למעגל של 16 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
הסר מחבת מהתנור. מעיל המחבת עם ספריי בישול.
מניחים בצק על מחבת. מסדרים מוצרלה פרוסות באופן שווה על פני הבצק.
מורחים את תערובת התירס באופן שווה על גבי גבינה, ומעל עם גבינת פרמזן-רג ' יאנו.
אופים ב 425 במשך 23 דקות. מסדרים עגבניות באופן שווה על פיצה; אופים 5 דקות נוספות או עד הקרום הוא השחמה.
הסר מהתנור; מפזרים בזיליקום.