פיצה ג'ו
פיצה Joes עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך בצל, רוטב פיצה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: פיצה ג'ו, כריכי פיצה מרושלים, ו כריכי פיצה מרושלים.
הוראות
חום 12 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר בקר, בצל ופלפל פעמון; מבשלים 7 עד 9 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב.
מערבבים ברוטב פיצה. להפחית את החום בינוני; מבשלים חשפו כ 5 דקות או עד מחומם היטב.
ממלאים לחמניות עם תערובת בשר וגבינה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.