פיצה גבינה אפורה
פיצה גבינת הרבד יכול להיות רק טבעוני מתכון שחיפשת. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית ים תיכונית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, קמח לחם, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 85%. מתכונים דומים: מטבל פיצה שמנמן, פיצה צמחונית עם עוגת עגבניות, ו ארוחת בוקר פיצה עם Herbed שום Veggie קרום.
הוראות
כדי להכין בצק, לשקול או בכפית קלה קמח לחם לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 75 אונקיות (כ 1 כוס) קמח לחם, 1 כוס מים חמים, סוכר, ושמרים בקערה; בואו לעמוד במשך 15 דקות.
לשקול או בכפית קלה כל המטרה קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 5 אונקיות (כ 3 כוסות) קמח לכל מטרה, נשאר 75 אונקיות (כ 1 כוס) קמח לחם, ו 1 כפית מלח בקערה גדולה; לעשות גם במרכז.
מוסיפים תערובת שמרים, הנותרים 1 כוס מים חמים, ו 2 כפיות שמן תערובת קמח; מערבבים היטב. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ 10 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, במשך 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לחלק את הבצק ל 8 מנות שוות. לכסות ולתת לנוח 20 דקות.
כדי להכין ציפוי, לשלב אורגנו, כמון, פפריקה, ו 1/2 כפית פלפל שחור.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 כפית שמן זית למחבת.
מוסיפים בצל; מטוגנים 3 דקות.
מוסיפים 1/2 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל שחור, שום, עלה דפנה, ועגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 15 דקות או עד עבה.
הסר מן החום; להשליך עלה דפנה.
עבודה עם מנה בצק 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), לגלגל כל מנה לתוך מעגל 6 אינץ ' על משטח מקומח קלות; מקום מעגל על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול. חזור על הנוהל עם מנות בצק שנותרו. למעלה כל קרום עם תערובת עגבניות 1/4 כוס, 1 1/4 אונקיות גבינה, ותערובת אורגנו 1/2 כפית.
אופים ב 450 במשך 12 דקות או עד הקרום הם השחמה קלות.
מפזרים באופן שווה עם פטרוזיליה.