פיצה דיאבולו
המתכון Il Diavolo Pizzan מוכן בערך 2 שעות ו -40 דקות והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. במנה עיקרית זו יש 764 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לכו לחנות ותביאו מוצרלה, פלפל חלפיניו טחון, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פיצה דיאבולו נקניק, פיצה דיאבולו נקניק, ו לובסטר Fra Diavolo / Aragosta Fra Diavolo (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום: בקערה קטנה, לשלב את השמרים עם מים חמים.
תן לשבת עד שהוא קצף. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את תערובת השמרים עם קמח ומלח.
מערבבים עד צורות בצק חלקות. הבצק צריך להיות רך, לא דביק (אם זה דביק להוסיף יותר קמח).
מוציאים את הבצק מקערת הערבוב, מניחים אותו על משטח שטוח ומכסים במגבת לחה.
תן את שאר הבצק ככה לפחות 1 שעה. לאחר 1 שעה, לחלק את הבצק ל 2 חתיכות.
מגלגלים כל חתיכה לכדור ומניחים על משטח שטוח. מכסים כל כדור בכמות קטנה של שמן זית, מכסים בניילון נצמד ומאפשרים לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות נוספות.
מעבירים את הבצק למשטח שטוח מכוסה בקמח. למתוח כל אחד כדורי הבצק לתוך קרום פיצה עגול 12 אינץ'.
עבור הרוטב: בסיר גדול, לשלב את שמן זית ושום.
חום על חום בינוני עד השום הוא ריחני.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, בזיליקום, פלפל אדום מרוסק ומלח. מערבבים יחד ולתת להתבשל לפחות 30 דקות. קח את הרוטב מהתנור ולתת מגניב לחלוטין. לאחר הרוטב הוא מגניב, להוסיף את כל פלפלים יבשים. (כן, זה הרבה חום!!)
לציפוי: מחממים אבן פיצה בתנור עד 450 מעלות F. מכסים כל קרום פיצה עם 1/2 כוס רוטב. מעל כל פיצה עם 4 אונקיות מוצרלה. מכסים את הגבינה עם פלפל habanero פרוס טרי jalapeno לפי הטעם. לחום חזק יותר, תערמו אותם!
אופים במשך 8 עד 10 דקות. חגור חגורת בטיחות ותיהנה!