קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

פיצה דיפ-דיש

פיצה דיפ-דיש
פיצה דיפ-דיש עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, נקניק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. מתכונים דומים: פיצה חמה בצלחת עמוקה, פיצה פאי צלחת עמוקה, ו פיצה צלחת עמוקה.

הוראות

1
ממיסים מלח וסוכר ב 1 1/2 כוסות מים חמים כי הוא בין 100 ו 120 מעלות F. (מים חמים יש צורך להפעיל את השמרים, אבל אם הוא חם מדי, זה יהרוג את השמרים. השתמש מדחום ממתקים כדי לבדוק את הטמפרטורה.) מערבבים בתוכן כולו של מנות של שמרים ומאפשרים לתערובת "ליצור ראש" (כמו על בירה), אשר לוקח בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
2
מניחים קמח לתוך קערת ערבוב ולהוסיף תערובת שמרים. מערבבים לשלב ולאחר מכן ללוש עד הבצק מגיע יחד והוא מסה מלוכדת. ללוש במשך כמה דקות כך הבצק הופך אלסטי. מכסים את הקערה עם מטלית נקייה ומאפשרים לעלות ולנוח במשך 30 דקות. ואז אגרוף הבצק למטה, ללוש שוב בקצרה, לכסות את הקערה עם הבד ולאפשר לעלות בפעם שנייה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
אגרוףאגרוף
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
1
מחממים את שמן הזית במחבת מטוגנת ומבשלים בצל עד שהוא מתחיל לקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים שום ופלפל פרוס, ומבשלים עד שהם מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
3
מוסיפים חתיכות של נקניק המאפשר להם חום.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
4
יוצקים שומן ומערבבים ברוטב עגבניות ותבלינים איטלקי. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים יחד במשך כמה דקות כדי לאפשר טעמים להתמזג, ולאחר מכן להסיר מהחום ולהניח בצד בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
5
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
על משטח מקומח, למתוח את הבצק לתוך מעגל 14 אינץ ' אשר עבה סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
7
העברה למחבת פאי משומנת קלות 11 אינץ ' ולנער קמח תירס על הבצק. כפית את תערובת עגבניות / נקניק לתוך הבצק ומפזרים מוצרלה מעל.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
8
אופים עד הקצוות הם חום זהוב ואת העוגה מגדיר, על 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים

6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2ציפורןשום, טחוןשום, טחון227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק איטלקי, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץנקניק איטלקי, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ11 קילו קישואים,תיבול איטלקי (אורגנו, טימין, פטרוזיליה)תיבול איטלקי (אורגנו, טימין, פטרוזיליה)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמןשמן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1גדולבצל פרוסבצל פרוס1פלפל ירוק או פלפל טיגון, גזע וזרעים הוסרו, ופרוספלפל ירוק או פלפל טיגון, גזע וזרעים הוסרו, ופרוס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)(צינור גדול)(צינור גדול)6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1מנותשמרים פועלים מהרשמרים פועלים מהר