תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פיצה צלחת עמוקה עם נקניק איטלקי וברוקולי Rabe. מנה אחת מכילה 4215 קלוריות, 147 גר' של חלבון, ו 253 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %86 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך מלח ופלפל, עלי אורגנו, רוטב עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. 48 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מדהים. מתכונים דומים: פיצה דיפ-דיש עם נקניק איטלקי וברוקולי ראבה, פיצה נקניקייה עמוקה איטלקית, ו פיצה נקניקייה עמוקה.
הוראות
1
Bring a large pot of salted water to a boil, add the broccoli rabe and blanch for 2 minutes.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
Drain in a colander and run cold water over.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
Drain well again and squeeze out excess liquid.
4
Heat 2 tablespoons of the oil, chili flakes and garlic in a large saute pan over medium heat and cook for 1 minute.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
Add the broccoli rabe, salt and pepper and cook until slightly tender, about 5 minutes.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ברוקולי רבה
6
In a separate large saute pan, heat the remaining 2 tablespoons of oil over high heat until the oil begins to shimmer.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
Add the sausage links and using a wooden spoon, gently break up the meat into coarse pieces. Cook until deep golden brown. (You do not need to cook all the way because it will continue to cook in the oven.)
Combine the sausage and the broccoli rabe and let cool slightly.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
גבינת זרלה מגוררת חלקית
9
Heat the oil in a medium saucepan over high heat.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
10
Add the garlic and cook for 30 seconds.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
11
Add the tomatoes and oregano, bring to a boil and cook until the mixture thickens, about 15 minutes. Stir in the basil and season with salt and pepper.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות
12
Let cool slightly.
13
Dissolve the yeast and water in the bowl of a mixer fitted with the paddle attachment.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
Add the cornmeal, 3 cups of the flour and salt andbeat for 5 minutes. Switch to the dough hook and mix in the remaining 2 1/2 cups of flour and knead, using the dough hook for 2 minutes.
Place the dough in a large bowl lightly oiled with vegetable oil, cover with plastic wrap or clean kitchen towels and let rise in a warm place until doubled in size, about 45 minutes. Punch down the dough and allow to double in size again.
Place 2 pizza stones into the oven to preheat as well. Generously oil 2 (9 or 10-inch) deep dish pie pans with olive oil (about 2 tablespoons for each pan).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
20
Divide the dough in half and press the dough out slightly on the counter top.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
21
Place the dough in the prepared pans and push out to cover the bottom and up the side of the pans. (If using the 9-inch pans, pinch a 2-inch ball off each dough to make a better fit.)
Place half of the cheese of the bottom of each pie crust. Divide the sausage filling over the cheese and then top with the remaining cheese, patting the cheese firmly down over the filling. Spoon some of the sauce over the top of the cheese to cover completely.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
גבינת זרלה מגוררת חלקית
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודו
24
Place the pans into the oven on the pizza stones and bake in the oven until golden brown, about 40 minutes.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
25
Remove from the oven and sprinkle the top with Parmesan.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
26
Let the pizza rest on a baking sheet for 5 minutes before slicing.
Chianti, Trebbiano, and Verdicchio are my top picks for Italian. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. The Mazzei Fonterutoli Chianti Classico with a 4.4 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 32 dollars per bottle.