קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

פיצה דיפ-דיש עם נקניק איטלקי וברוקולי ראבה

פיצה דיפ-דיש עם נקניק איטלקי וברוקולי ראבה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פיצה צלחת עמוקה עם נקניק איטלקי וברוקולי Rabe. מנה אחת מכילה 4215 קלוריות, 147 גר' של חלבון, ו 253 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %86 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך מלח ופלפל, עלי אורגנו, רוטב עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. 48 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מדהים. מתכונים דומים: פיצה דיפ-דיש עם נקניק איטלקי וברוקולי ראבה, פיצה נקניקייה עמוקה איטלקית, ו פיצה נקניקייה עמוקה.

הוראות

1
Bring a large pot of salted water to a boil, add the broccoli rabe and blanch for 2 minutes.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
Drain in a colander and run cold water over.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
Drain well again and squeeze out excess liquid.
4
Heat 2 tablespoons of the oil, chili flakes and garlic in a large saute pan over medium heat and cook for 1 minute.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
Add the broccoli rabe, salt and pepper and cook until slightly tender, about 5 minutes.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ברוקולי רבהברוקולי רבה
6
In a separate large saute pan, heat the remaining 2 tablespoons of oil over high heat until the oil begins to shimmer.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
Add the sausage links and using a wooden spoon, gently break up the meat into coarse pieces. Cook until deep golden brown. (You do not need to cook all the way because it will continue to cook in the oven.)
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
Combine the sausage and the broccoli rabe and let cool slightly.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
9
Heat the oil in a medium saucepan over high heat.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
10
Add the garlic and cook for 30 seconds.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
11
Add the tomatoes and oregano, bring to a boil and cook until the mixture thickens, about 15 minutes. Stir in the basil and season with salt and pepper.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
12
Let cool slightly.
13
Dissolve the yeast and water in the bowl of a mixer fitted with the paddle attachment.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
Add the oils and mix for 30 seconds.
15
Add the cornmeal, 3 cups of the flour and salt andbeat for 5 minutes. Switch to the dough hook and mix in the remaining 2 1/2 cups of flour and knead, using the dough hook for 2 minutes.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
16
Add the butter and knead until incorporated. The dough is a very moist dough so do not add more flour unless absolutely needed.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
17
Place the dough in a large bowl lightly oiled with vegetable oil, cover with plastic wrap or clean kitchen towels and let rise in a warm place until doubled in size, about 45 minutes. Punch down the dough and allow to double in size again.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
18
Preheat the oven to 450 degrees F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
19
Place 2 pizza stones into the oven to preheat as well. Generously oil 2 (9 or 10-inch) deep dish pie pans with olive oil (about 2 tablespoons for each pan).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
20
Divide the dough in half and press the dough out slightly on the counter top.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
21
Place the dough in the prepared pans and push out to cover the bottom and up the side of the pans. (If using the 9-inch pans, pinch a 2-inch ball off each dough to make a better fit.)
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
22
Combine the cheese in a bowl.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
23
Place half of the cheese of the bottom of each pie crust. Divide the sausage filling over the cheese and then top with the remaining cheese, patting the cheese firmly down over the filling. Spoon some of the sauce over the top of the cheese to cover completely.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
24
Place the pans into the oven on the pizza stones and bake in the oven until golden brown, about 40 minutes.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
25
Remove from the oven and sprinkle the top with Parmesan.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
26
Let the pizza rest on a baking sheet for 5 minutes before slicing.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום

מרכיבים

1חבורה גדולהברוקולי rabe, שטף וקצוץ גסברוקולי rabe, שטף וקצוץ גס907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות שזיפים קצוץ גס, אין מיץעגבניות שזיפים קצוץ גס, אין מיץ1בצל צהוב בינוני, קצוץקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת פונטינה, מגוררת בצפיפותגבינת פונטינה, מגוררת בצפיפות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי בזיליקום טריים קצוצים דקעלי בזיליקום טריים קצוצים דק2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניקיות איטלקיות חמות קישורים, תרמילים הוסרונקניקיות איטלקיות חמות קישורים, תרמילים הוסרו4חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית ועוד לשמן את המחבתותשמן זית ועוד לשמן את המחבתות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2חתיכות טופי הית' ברעלי אורגנו טריים קצוצים דקעלי אורגנו טריים קצוצים דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר טרי-רג'יאנופרמזן מגורר טרי-רג'יאנו227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פרובולונה מיושנת, מגורדת בצפיפותפרובולונה מיושנת, מגורדת בצפיפות0חתיכות טופי הית' ברפתיתי צ'ילי אדומיםפתיתי צ'ילי אדומים2שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2שרימפס וורידיםרוטב עגבניותרוטב עגבניות42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה לא מלוחה, מעט מרוכךחמאה לא מלוחה, מעט מרוכך591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (90 מעלות F)מים חמים (90 מעלות F)2חבילותעלייה מהירה שמרים יבשיםעלייה מהירה שמרים יבשים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח תירס צהובקמח תירס צהוב