קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

פיצה דיפ-דיש עם נקניק איטלקי וברוקולי ראבה

פיצה דיפ-דיש עם נקניק איטלקי וברוקולי ראבה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פיצה צלחת עמוקה עם נקניק איטלקי וברוקולי Rabe. מנה אחת מכילה 4215 קלוריות, 147 גר' של חלבון, ו 253 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %86 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך מלח ופלפל, עלי אורגנו, רוטב עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. 48 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מדהים. מתכונים דומים: פיצה דיפ-דיש עם נקניק איטלקי וברוקולי ראבה, פיצה נקניקייה עמוקה איטלקית, ו פיצה נקניקייה עמוקה.

הוראות

1
Bring a large pot of salted water to a boil, add the broccoli rabe and blanch for 2 minutes.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
Drain in a colander and run cold water over.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
Drain well again and squeeze out excess liquid.
4
Heat 2 tablespoons of the oil, chili flakes and garlic in a large saute pan over medium heat and cook for 1 minute.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
Add the broccoli rabe, salt and pepper and cook until slightly tender, about 5 minutes.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ברוקולי רבהברוקולי רבה
6
In a separate large saute pan, heat the remaining 2 tablespoons of oil over high heat until the oil begins to shimmer.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
Add the sausage links and using a wooden spoon, gently break up the meat into coarse pieces. Cook until deep golden brown. (You do not need to cook all the way because it will continue to cook in the oven.)
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
Combine the sausage and the broccoli rabe and let cool slightly.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
9
Heat the oil in a medium saucepan over high heat.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
Add the garlic and cook for 30 seconds.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
11
Add the tomatoes and oregano, bring to a boil and cook until the mixture thickens, about 15 minutes. Stir in the basil and season with salt and pepper.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
12
Let cool slightly.
13
Dissolve the yeast and water in the bowl of a mixer fitted with the paddle attachment.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
Add the oils and mix for 30 seconds.
15
Add the cornmeal, 3 cups of the flour and salt andbeat for 5 minutes. Switch to the dough hook and mix in the remaining 2 1/2 cups of flour and knead, using the dough hook for 2 minutes.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
16
Add the butter and knead until incorporated. The dough is a very moist dough so do not add more flour unless absolutely needed.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
17
Place the dough in a large bowl lightly oiled with vegetable oil, cover with plastic wrap or clean kitchen towels and let rise in a warm place until doubled in size, about 45 minutes. Punch down the dough and allow to double in size again.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
18
Preheat the oven to 450 degrees F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
Place 2 pizza stones into the oven to preheat as well. Generously oil 2 (9 or 10-inch) deep dish pie pans with olive oil (about 2 tablespoons for each pan).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
20
Divide the dough in half and press the dough out slightly on the counter top.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
21
Place the dough in the prepared pans and push out to cover the bottom and up the side of the pans. (If using the 9-inch pans, pinch a 2-inch ball off each dough to make a better fit.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
22
Combine the cheese in a bowl.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
23
Place half of the cheese of the bottom of each pie crust. Divide the sausage filling over the cheese and then top with the remaining cheese, patting the cheese firmly down over the filling. Spoon some of the sauce over the top of the cheese to cover completely.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
24
Place the pans into the oven on the pizza stones and bake in the oven until golden brown, about 40 minutes.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
25
Remove from the oven and sprinkle the top with Parmesan.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
26
Let the pizza rest on a baking sheet for 5 minutes before slicing.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

מרכיבים

1חבורה גדולהברוקולי rabe, שטף וקצוץ גסברוקולי rabe, שטף וקצוץ גס907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות שזיפים קצוץ גס, אין מיץעגבניות שזיפים קצוץ גס, אין מיץ1בצל צהוב בינוני, קצוץקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת פונטינה, מגוררת בצפיפותגבינת פונטינה, מגוררת בצפיפות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי בזיליקום טריים קצוצים דקעלי בזיליקום טריים קצוצים דק2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניקיות איטלקיות חמות קישורים, תרמילים הוסרונקניקיות איטלקיות חמות קישורים, תרמילים הוסרו4חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית ועוד לשמן את המחבתותשמן זית ועוד לשמן את המחבתות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2חתיכות טופי הית' ברעלי אורגנו טריים קצוצים דקעלי אורגנו טריים קצוצים דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר טרי-רג'יאנופרמזן מגורר טרי-רג'יאנו227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרובולונה מיושנת, מגורדת בצפיפותפרובולונה מיושנת, מגורדת בצפיפות0חתיכות טופי הית' ברפתיתי צ'ילי אדומיםפתיתי צ'ילי אדומים2שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2שרימפס וורידיםרוטב עגבניותרוטב עגבניות43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה לא מלוחה, מעט מרוכךחמאה לא מלוחה, מעט מרוכך591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (90 מעלות F)מים חמים (90 מעלות F)2חבילותעלייה מהירה שמרים יבשיםעלייה מהירה שמרים יבשים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח תירס צהובקמח תירס צהוב