פיצה דלורית
המתכון Butternut סקווש פיצה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-25 דקות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. אם יש לכם פלפל, שמן זית, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון, פיצה דלורית, ו פיצה דלורית (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הסקווש לפרוסות בעובי 1/2 אינץ', ולאחר מכן לחתוך כל פרוסה לחתיכות 1 אינץ'.
מניחים את הדלעת ואת הבצל על תבנית אפייה.
טפטוף עם השמן, מתבלים במלח ופלפל, וזורקים. צולים עד מכרז, כ -20 דקות.
העברה לצלחת. הגדל את טמפרטורת התנור ל-450 אפ.
מגלגלים את הבצק בעובי 1/4 אינץ'. נקה את תבנית האפייה ומפזר אותו עם קמח התירס.
מניחים את הבצק על גבי. מפזרים את תערובת הדלעת והבצל על הבצק, מפזרים את הקורנית ומוסיפים גושים של הריקוטה.
אופים עד הזהב, על 25 דקות. חתוך את הפרוסות.