פיצה דלת פחמימות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פחמימות Pizzan נמוך. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון דל פחמימות, יש 350 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פלפלים, חזיר פארמה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו פיצה כרובית דלת פחמימות, 15 דקות נמוך פחמימות קישואים פיצה לאפות לאחד, ו מחבת פחמימות נמוכה פיצה-דגנים חינם, THM S (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
הפוך את הקרום: בנדיבות לרסס 2 (12 אינץ') מחבתות פיצה עם תרסיס שמן צמחי nonstick בישול. בקערה בינונית, מערבבים יחד את כל מרכיבי הקרום כדי להפוך את הבלילה חלקה, עבה, פנקייק דמוי. באמצעות מרית גומי, להפיץ את הבלילה רזה באופן שווה ככל האפשר על 2 מחבתות.
מניחים קרום פיצה על מדפים מרכזיים של התנור ואופים במשך כ 12 עד 15 דקות, או עד חום זהוב קלות המשרד לגעת.
הסר קרום מהתנור ולהגדיל את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F.
בינתיים, להפוך את הרוטב: בסיר על חום בינוני, חום שמן זית ולאחר מכן להזיע בצל ושום בשמן, בישול רק עד מתרכך שקוף.
מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות ואת שאר החומרים ומבשלים במשך כ 2 דקות.
מורחים את רוטב העגבניות ואז גבינת המוצרלה באופן שווה על שני הקרום. פיצה 1 למעלה עם פפרוני, נקניק, בשר חזיר, ומעל השני עם רצועות פלפל, בצל, ופטריות. מפזרים קלות 1 כף שמן זית על כל פיצה, ומפזרים כל אחד עם קורטוב של אורגנו מיובש.
מניחים את הפיצות בחזרה בתנור כדי לאפות עוד 10 עד 12 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומתחילה להשחים.
חותכים כל פיצה ל 8 פרוסות.