פיצה וונגולה עם אנדואי, צדפות וצדפות
המתכון Vongole פיצה עם Andouille, צדפות וצדפות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 דקות. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 807 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו עגבניות מיובשות בשמן, פרמזן, תרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו Tagliatelle Con Vongole-פסטה עם צדפות קטנות, צדפות אורגאנטו: Vongole Origanate, ו צדפות עם אורגנו ופירורי לחם (Vongole Origanate) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
מבשלים נקניק בשמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד השחמה ופריך.
לחץ על הבצק מופשר למעגל 15 אינץ'. בצק עליון עם תרד ועגבניות מיובשות. למעלה עם צדפות קצוצות, צדפות תינוק וחצי מהנקניק, ואז שתי הגבינות.
אופים 10 עד 12 דקות, עד גבינה נמסה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון