קושימומחה
מוכן ב10 שעות
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

פיצה ונציאנית מתוקה: Pinza

פיצה ונציאנית מתוקה: Pinza
המתכון פיצה ונציאנית מתוקה: Pinzan מוכן בעוד כ-10 שעות וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שקדים, סוכר מגורען, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: PINZA מתוק לחם הפסחא, פיצה מגולגלת ונציאנית, ו סרדינים ונציאניים.

הוראות

1
מוסיפים את השמרים למים החמים, ערבוב להתמוסס. לאחר מכן מוסיפים 2 ביצים, חצי סוכר ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ביצהביצה
2
מוסיפים 1/2 כוס הקמח, ערבוב לערבב היטב, ומוסיפים קצת יותר במידת הצורך כדי ליצור כדור קטן של בצק המתנע.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
מוסיפים חצי מהחמאה, מערבבים כדי לשלב, ואז מניחים את הבצק המתנע לתוך קערת ערבוב מקומטת קלות. מכסים את הקערה במגבת מטבח לחה, ומניחים במקום חם (כמו מעל המקרר).
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
קערת ערבובקערת ערבוב
4
תן את שאר המתנע במשך 1 שעה.
5
מניחים את הבצק למיקסר עם חיבור וו.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
6
מוסיפים את הקמח הנותר, את הסוכר הנותר ואת החמאה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
7
מוסיפים את המלח, 1 חלמון ביצה ומערבבים שוב על בינוני במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
מלחמלח
8
תן את שאר הבצק וכתוצאה מכך, מכוסה, במשך 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
9
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
חמאה קלה וקמח מחבת springform 9 אינץ'. על משטח מקומח קל, מגלגלים בעדינות את הבצק לעיגול 8 אינץ', בעובי של 1/2 אינץ'. בעדינות להניח את הבצק למרכז המחבת, משאיר גבול קל כל הדרך סביב בין הבצק לצדדים המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
11
באמצעות מזלג, לטאטא את הנותרים 1 חלמון ביצה ולהוסיף 1/2 כפית של שמן זית כתית. מברשת קלה את הביצה לשטוף מעל החלק העליון של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
חלמון ביצהחלמון ביצה
בצקבצק
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
מפזרים את פרוסות השקדים על החלק העליון ומניחים את המחבת בתנור.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
13
אופים עד "פיצה" הוא חום זהוב בהיר, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
מקשטים עם אבקת סוכר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר