קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

פיצה חוות עוף ובייקון

פיצה חוות עוף ובייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף ובייקון החווה Pizzan. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. גשו לסופר וקנו קותלי חזיר, פיצה, גבינת צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פיצה חווה בייקון עוף, בייקון, חווה, פיצה עוף # HiddenValleyIt, ו עוף בייקון חווה פיצה Flatbread (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום 204°. ספריי או גריז 15x10 אינץ ' או גדול כהה או גיליון עוגיות nonstick. בצק פתוח על גיליון עוגיות; החל במרכז, לחץ על הבצק לתוך מלבן 15x10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים רוטב ראנץ באופן שווה על פני בצק. למעלה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץרוטב ראנץ
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
אופים 13 עד 16 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון