פיצה טרגון ביאנקה
אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם בצק פיצה, סקווש crookneck, טרגון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מרהיב. מתכונים דומים: פיצה ביאנקה, ביאנקה פיצה, ו פיצה ביאנקה.
הוראות
מתלה מיקום בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 425°f. תבנית אפיית שמן. פרוש בצק על משטח מקומח.
גלגל כל חצי עד 7 אינץ ' עגול.
מעבירים סיבובים לתבנית אפייה מוכנה.
מברשת 1 כף שמן על כל סיבוב; מפזרים כל אחד עם 1 כפית טרגון. למעלה עם מוצרלה וירקות.
מברשת סיבובים עם השמן שנותר.
מפזרים שאלוט, מלח ופלפל. למעלה עם ברי.
אופים עד גבינה מבעבעת, על 14 דקות.