פיצה יוונית
המתכון פיצה יוונית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-5 מנות. במנה עיקרית זו יש 245 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו פטה, בצל, רוטב מרינרה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: פיצה יוונית, פיצה יוונית, ו פיצה יוונית.
הוראות
מורחים רוטב מרינרה על בצק מוכן (ראה "הכל על בצק" להלן), ולאחר מכן העליון עם עגבניות ענבים, בצל קצוץ מבושל, פטה מתפורר; וחסילון.
אופים ב 450 במשך 15 דקות או עד שרימפס מבושל דרך קרום הוא חום זהוב.
חותכים ל 5 פרוסות, ומגישים.
איפה לקנות אותו: אתה יכול לקבל בצק פיצה בקירור בפיצריה המקומית שלך או בסופרמרקט (סוחר ג ' ו, Whole Foods, וalbertsons לעשות גדולים).
תן לבצק לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני שהוא מגלגל אותו החוצה, ולסדר את מתלה התנור שלך במיקום הנמוך ביותר. לאחר מכן בצע את ההוראות האלה, להוסיף תוספות, ואופים.
פיצה prep: מחממים תנור ל 45
מרדדים 1 (1 פאונד) חיטה מלאה או בצק פיצה רגיל קנה בחנות על משטח מקומח קל עם פינים מתגלגלים מקומח לתוך סיבוב 13 אינץ 'או 13-x 12 אינץ' מלבן. קל לרסס גיליון אפייה גדול עם שמן זית; מפזרים קמח תירס.
להפשיל צדדים 1 אינץ ' כדי ליצור שפה.