פיצה יוונית בגריל
פיצה יוונית בגריל יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 320 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם גבינת פטה, גבינת מוצרלה, בצק פיצה ולחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פיצה יוונית בגריל, פיצת סלט יוונית בגריל, ו קל בגריל תרנגולות קורניש וקישואים עם מרינדה יוונית, צזיקי, וסלט יווני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים שמן, מלח, רוטב פלפל ושום; שומרים 1 כף. כדי שנותר תערובת שמן, להוסיף בזיליקום, בצל ועגבניות; לזרוק. כיסוי; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
גז חום או גריל פחם. מחלקים בצק לשניים. על פני השטח המשוריין, לגלגל כל חצי לתוך סיבוב 8 אינץ'.
מניחים סיבובי בצק על גריל מעל חום בינוני. מכסה גריל; לבשל 1 עד 2 דקות או עד תחתית הקרום להתחיל חום.
הסר קרום מן הגריל, ומניח הצדדים משחימים על גיליון עוגיות ungreased.
מברשת שמורות תערובת שמן באופן שווה על קרום. למעלה עם תערובת עגבניות, גבינות וזיתים.
תחליק פיצות מגיליון עוגיות לגריל. כיסוי גריל; לבשל 2 עד 4 דקות או עד תחתית קרום הם חומים וגבינה נמס. (אם קרום חום מהר מדי, במקום חתיכת נייר בין קרום גריל.)