פיצה ים תיכונית
המתכון הים תיכוני Pizzan מוכן בערך 35 דקות. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 300 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם גבינת פטה, שמרים מהירים, קמח תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פיצה ים תיכונית, פיצה ים תיכונית, ו פיצה ים תיכונית (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 218°. גריז קל 15x10x1 אינץ ' פאן עם קיצור או ספריי בישול.
מפזרים עם קמח תירס, הקשה על כל עודף.
בקערה גדולה, מערבבים תערובת ביסקוויק ושמרים.
מוסיפים מים; מערבבים עד שהבצק עוזב את צד הקערה. על משטח עבודה מאובק עם תערובת ביסקוויק נוספת, ללוש בצק קל 1 דקה.
מרדדים למלבן 15x10 אינץ'.
מניחים את הבצק במחבת; קצוות crimp, ויוצרים שפה.
מפזרים עגבניות, ארטישוק, גבינת מוצרלה וגבינת פטה באופן שווה מעל.
אופים 12 עד 15 דקות או עד גבינה מותכת וקרום הוא חום זהוב.