פיצה ירקות בגריל
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני מנה עיקריים, כך לתת פיצה צמחונית בגריל לנסות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 15 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 394 קלוריות. גשו לסופר וקנו ארוגולה, עגבניות שרי, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. נסו פיצה ירקות בגריל, פיצה ירקות בגריל, ו פיצה נקניק ירקות בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל ל -350 מעלות צלזיוס.
מניחים 1/2 את הבצק המופשר על תבנית משומנת. למתוח את הבצק כדי ליצור מלבן מחוספס כמעט בגודל של גיליון אפייה, על 9 על ידי 13 אינץ'. מרימים את הבצק מנייר האפייה, מקצה 1 ומניחים אותו בזהירות על הגריל. כשהתחתית שחומה, בערך 3 עד 5 דקות, בעזרת מלקחיים, הופכים את קרום הפיצה. ממשיכים לבשל כ 1 דקה, או עד הצד השני מתחיל חום. בעזרת מלקחיים מעבירים את הקרום לאזור קריר יותר של הזימים ומברישים אותו בשמן זית.
מוסיפים מחצית מהתוספות, החל מהמוצרלה, ואז העגבנייה, הבצל האדום, השום, הזיתים והצלפים. לאחר 2 עד 4 דקות, הגבינה תימס. מחליקים את הפיצה על תבנית עם נייר אפייה, מניחים מעל מחצית מהארוגולה ומתבלים במלח ופלפל. חזור על הפעולה עם 1/2 הבצק האחרים.