קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

פיצה כנפי באפלו (בחור צוות)

פיצה כנפי באפלו (בחור צוות)
פיצה באפלו כנף (בחור צוות) עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם בצל, גבינת מונטריי ג'ק, מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: להקת פיצה באפלו ווינג רול-אפ (גרסת צוות רוברט), מטבל כנף באפלו, ו טוב יותר באפלו ווינג דיפ.

הוראות

1
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת על אש בינונית, תוך שמירה על האיזון. מבשלים את הבצלים עד שהם מקרמלים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מורחים 1 כף של שמן הזית הנותר על כל אחד 2 קליפות פיצה. כפית 1/4 כוס הרוטב החריף על כל אחד מצדפות הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
4
לפרוס 1 חבילה של נגיסי עוף על כל פגז פיצה. להפיץ את הבצל המקורמל על 2 הפיצות.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
נגיסי עוףנגיסי עוף
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
5
מפזרים את גבינת מונטריי ג ' ק וגבינת מוצרלה על הפיצות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
6
רסס ראנץ ' וגבינת גבינה כחולה מעל תוספות פיצה ואופים במשך 10 דקות או עד גבינה מותכת ועוף מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
רוטב ראנץרוטב ראנץ
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Antinori Badian Passignano קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.