פיצה לארוחת בוקר
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, שמן צמחי, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכונים דומים: פיצה לארוחת בוקר, ארוחת בוקר Pizzan II, ו פיצה לארוחת בוקר.
הוראות
מחממים מחממים מחבת לא דביקה על אש בינונית בזמן שאתם מכינים את בלילת הפנקייק.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, סוכר ומלח בקערה בינונית.
לטאטא ביצים וחלב יחד בקערה אחרת עד בשילוב.
לטאטא את החומרים יבשים למרכיבים הרטובים ומערבבים בעדינות עד משולב.
מוסיפים את השמן למחבת החמה ומתפשטים באופן שווה כדי לכסות את תחתית המחבת. מצקת על 1/3 כוס הבלילה למחבת ומבשלים את הפנקייק במשך כ 2 דקות. הפוך את הפנקייק ומבשל עד חום בצד השני, בערך 1 עד 2 דקות יותר.
מעביר פנקייק לצלחת. חזור עם הבלילה שנותרה ולהניח פנקייק בצד להרכבה.
בקערה בינונית, מערבבים עגבניות וגבינת שמנת. להפריש עד הרכבה.;
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני במשך 1 דקה.
לפצח ביצים לתוך קערה גדולה ערבוב להקציף שמנת חמוצה; העונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים חמאה למחבת החמה ומאפשרים להמיס.
מוסיפים את הביצים ומפחיתים את החום לרמה בינונית-נמוכה. לטרוף עד מבושל דרך, על 2 עד 3 דקות. מערבבים בבייקון ומניחים בצד להרכבה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מניחים את הפנקייקים על תבנית.
מורחים רוטב מרינרה על כל פנקייק העליון עם ביצים מקושקשות בייקון.
מפזרים בזיליקום גבינת מוצרלה ומניחים בתנור במשך 3 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מעבירים למאכלים בודדים ומגישים עם חמאה וסירופ מייפל.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.