זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, שמן צמחי, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכונים דומים: פיצה לארוחת בוקר, ארוחת בוקר Pizzan II, ו פיצה לארוחת בוקר.
הוראות
1
מחממים מחממים מחבת לא דביקה על אש בינונית בזמן שאתם מכינים את בלילת הפנקייק.
לטאטא את החומרים יבשים למרכיבים הרטובים ומערבבים בעדינות עד משולב.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוסיפים את השמן למחבת החמה ומתפשטים באופן שווה כדי לכסות את תחתית המחבת. מצקת על 1/3 כוס הבלילה למחבת ומבשלים את הפנקייק במשך כ 2 דקות. הפוך את הפנקייק ומבשל עד חום בצד השני, בערך 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
מצקת
6
מעביר פנקייק לצלחת. חזור עם הבלילה שנותרה ולהניח פנקייק בצד להרכבה.
7
בקערה בינונית, מערבבים עגבניות וגבינת שמנת. להפריש עד הרכבה.;
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.