פיצה לבנה פריכה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? פיצה לבנה פריכה יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו דל שומן, עלי בזיליקום, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו פיצה פריכה בסגנון בר, לזניה פריך פרושוטו לבן, ו פיצה פריכה אישית "טעונה" (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
שים טורטייה על תבנית אפייה מרוסס עם תרסיס nonstick.
אופים בתנור עד פריך מעט, 3 עד 5 דקות לכל צד. תשאירי את התנור דולק.
בקערה קטנה, מערבבים גבינת ריקוטה עם גבינת מוצרלה. תניח בצד.
להביא מחבת מצופה ספריי nonstick לחום בינוני על הכיריים.
מוסיף את הבצל, ערבוב מדי פעם, לבשל עד ריכך מעט השחמה, על 5 או 6 דקות.
מיד מערבבים בצל לתערובת גבינה.
מוסיפים אבקת שום, 1/8 מלח כפית, ופלפל שחור, ומערבבים היטב.
מורחים תערובת גבינה בצל באופן שווה על גבי טורטייה. למעלה עם פרוסות עגבניות ועלי בזיליקום, ולאחר מכן מפזרים קורטוב של מלח, אם תרצה.
להחזיר את הפיצה לתנור ואופים עד חם, על 5 דקות. השתמש חותך פיצה או סכין חדה לחתוך לפרוסות.
מקשטים עם פרמזן, אם משתמשים. פיצה לאחד!
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.