פיצה לבנה צמחונית
המתכון הלבן Pizzan מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-188 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מרגרינה ללא חלב, גבינת מוצרלה טבעונית, משקה חלב קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי Go חלב חינם. נסו פיצה צמחונית, פשטידת פיצה צמחונית מאוד, ו פיצה צמחונית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 246°.In סיר קטן, להמיס מרגרינה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד מעורבב, ומוודאים לגרד את כל תערובת הקמח / חמאה מהחלק התחתון של המחבת.לאט מאוד להוסיף את משקה חלב קוקוס, לטאטא אותו לתוך קמח / חמאה. מערבבים את השום (אם משתמשים), אורגנו, מלח ופלפל. מביאים את התערובת לרתיחה איטית, להפחית את החום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא מתעבה. מערבבים בפרמזן הטבעוני.
הסר מהחום.מורחים באופן שווה את הרוטב הלבן על קרום הפיצה הבלתי מעורער.למעלה עם הירקות האהובים עליך. (השתמשתי אספרגוס, זיתים שחורים, פטריות, בצל)העליון עם כל תחליף בשר צמחוני, אם שימוש, כגון בייקון או בשר חזיר.
מפזרים מוצרלה על כל הפיצה (הרבה או קצת, זה הפיצה שלך)
מניחים על המדף האמצעי של תנור שחומם מראש ואופים במשך כ 15-18 דקות כדי לחמם את התחתית.להעביר אותו למדף העליון עוד 10-15 דקות, או עד הגבינה מתחילה חום.כאשר נעשה זאת, להסיר פיצה מהמחבת על קרש חיתוך. פרוסה וליהנות חם.