קושיבינוני
מוכן ב36 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

פיצה מחבת: Tiganopitta

פיצה מחבת: Tiganopitta
אם יש לכם שמן זית, מים חמים, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: פיצה מחבת, Pizzan במחבת, ו פיצה מחבת.

הוראות

1
בקערת ערבוב, לטאטא יחד את השמרים ומים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
2
בואו לעמוד ולפרוח במשך כ -20 דקות.
3
מערבבים על מהירות נמוכה, קמח, מים קרים, שמן זית ומלח. הכה לאט בהתחלה ולאחר מכן להגדיל את המהירות של המיקסר כמו הקמח incorporated. הפעל את המהירות למטה ומערבבים עד שהבצק הופך רך ומתחיל להתרחק מצדי הקערה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
שפוך את זה על לוח מקומח. ללוש את הבצק הוספת קמח לאבק לפי הצורך. לעצב את הבצק לכדור גדול ולכסות במגבת כדי לתת לעמוד עד שהוא מכפיל בגודל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מחממים מחבת סאוט עם 2 כפות שמן זית ומוסיפים את הכרישה. להפוך את החום בינוני גבוה להזיע כרישה עד רך שקוף. להניח בצד ולתת מגניב. כאשר מוכן, לחתוך את הבצק ל 6 חתיכות אונקיה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
כרישהכרישה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מגלגלים אותו בערך 1/2 אינץ ' עיגול עבה קצת יותר קטן מאשר המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מחממים מחבת גדולה עם 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מניחים את הבצק התגלגל למחבת ולהפוך אותו לחום משני הצדדים. לאחר השחמה, מפזרים את החלק העליון עם גבינת פטה, כרישה, 1 כפית מלח, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פטהגבינת פטה
פלפלפלפל
בצקבצק
כרישהכרישה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
אופים בתנור 350 מעלות f. מחממים רק מספיק זמן עבור הגבינה להמס. משוך מהתנור וחתוך ל -6 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מגישים חמים.