פיצה מחבת: Tiganopitta
אם יש לכם שמן זית, מים חמים, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: פיצה מחבת, Pizzan במחבת, ו פיצה מחבת.
הוראות
בקערת ערבוב, לטאטא יחד את השמרים ומים חמים.
בואו לעמוד ולפרוח במשך כ -20 דקות.
מערבבים על מהירות נמוכה, קמח, מים קרים, שמן זית ומלח. הכה לאט בהתחלה ולאחר מכן להגדיל את המהירות של המיקסר כמו הקמח incorporated. הפעל את המהירות למטה ומערבבים עד שהבצק הופך רך ומתחיל להתרחק מצדי הקערה.
שפוך את זה על לוח מקומח. ללוש את הבצק הוספת קמח לאבק לפי הצורך. לעצב את הבצק לכדור גדול ולכסות במגבת כדי לתת לעמוד עד שהוא מכפיל בגודל, על 1 שעה.
מחממים מחבת סאוט עם 2 כפות שמן זית ומוסיפים את הכרישה. להפוך את החום בינוני גבוה להזיע כרישה עד רך שקוף. להניח בצד ולתת מגניב. כאשר מוכן, לחתוך את הבצק ל 6 חתיכות אונקיה.
מגלגלים אותו בערך 1/2 אינץ ' עיגול עבה קצת יותר קטן מאשר המחבת.
מחממים מחבת גדולה עם 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מניחים את הבצק התגלגל למחבת ולהפוך אותו לחום משני הצדדים. לאחר השחמה, מפזרים את החלק העליון עם גבינת פטה, כרישה, 1 כפית מלח, ופלפל.
אופים בתנור 350 מעלות f. מחממים רק מספיק זמן עבור הגבינה להמס. משוך מהתנור וחתוך ל -6 חתיכות.