קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פיצה מטוגנת במחבת עם פטריות צלויות ופסטו ראבה ברוקולי חרוך

פיצה מטוגנת במחבת עם פטריות צלויות ופסטו ראבה ברוקולי חרוך
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו פיצה מטוגנת במחבת עם פטריות צלויות ופסטו ראבה ברוקולי חרוך. מנה אחת מכילה 1222 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 66 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 59% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מלח, מוצרלה, פטריות: פטריות כפתורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. ציון זה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פיצה מחבת ברוקולי ראבה, ראבה ברוקולי קלוי ופסטו לחם שטוח, ו פיצה עם ברוקולי ראבה ובצל קלוי.

הוראות

1
לבצק: בקערה שלבו את השמרים והמים החמים. מערבבים כדי להמיס את השמרים ולאפשר לתערובת לנוח במשך 5 דקות. בעזרת מסננת או מסננת, "מנפים" כמחצית מהקמח מעל תערובת השמרים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את המלח, הפלפל והדבש ומערבבים לתערובת. מנפים פנימה את יתרת הקמח ומערבבים לתערובת. קמח קלות קרש חיתוך או משטח שטוח. הופכים את בצק הפיצה לאזור המקומח ולשים במשך 3 עד 5 דקות. הקמח צריך להרגיש חלק והמרכיבים משולבים במלואם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנטשמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
מוסיפים את הבצק לקערה משומנת קלות. מכסים בניילון נצמד ונותנים לו" לנוח " במקום חמים עד להכפלת נפחו, בערך 1 1/2 שעות. לחץ בעדינות על הבצק והפך אותו למשטח מקומח. מחלקים את הבצק ל -4 חלקים שווים, מגלגלים כל רבע לכדור רופף. מכסים במגבת מטבח נקייה ומאפשרים לבצק "לנוח" למשך 15 דקות נוספות. משטחים כל כדור, 1 בכל פעם, ומגלגלים לסיבוב בגודל 6 אינץ'. מכינים את הפסטו: בקערה בינונית מוסיפים את ראבה הברוקולי, 2 כפות משמן הזית והמלח והפפריקה לפי הטעם; מערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה ומוסיפים את הברוקולי. שמור על החום גבוה, ומאפשר לו להשחים ולחרוך בקצוות. כאשר ראב הברוקולי רך כשהוא מנוקב בקצה הסכין, מסירים מהאש ומניחים לו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
שים את ברוקולי ברוקולי על קרש חיתוך דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מכניסים את השום דרך מכבש שום ומוסיפים לקערה. מערבבים פנימה את הפרמזן, 2 כפות נוספות משמן הזית ועלי הבזיליקום. טעם לתיבול. מבשלים את הפטריות: במחבת מטגנת אחרת, על אש בינונית, מוסיפים את הפטריות וכף שמן הזית. מתבלים במלח ואבקת שום, לפי הטעם. מבשלים עד שהם משחררים את המים שלהם, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כותש שוםכותש שום
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס במחבת ברזל יצוק, גדולה מספיק בכדי להחזיק סיבוב פיצה, מחממים 2 כפות משמן הזית על אש בינונית. כשהשמן מתחיל לעשן קלות, סגרו את האש מתחת למחבת והוסיפו 1 מסבבי הפיצה. השתמש במרית כדי ללחוץ בעדינות על החלק העליון של הסיבוב כדי לשמור עליו שטוח יחסית בזמן שהוא מתבשל. כשרואים שהוא מעט חום בחלק התחתון, מתבלים את החלק העליון קלות במלח ופלפל והופכים את הסיבוב לצד השני שלו. מתבלים במלח ופלפל. חזור על הפעולה עם הבצק שנותר. מסיימים את הפיצות: מסדרים את כל הסיבובים השחומים על ניירות אפייה ושכבו עם פרוסות המוצרלה, פסטו ראבי ברוקולי וזילוף פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ברוקולי רבהברוקולי רבה
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
אופים בתנור לכמה דקות עד שהגבינה נמסה. מתבלים במלח ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן