פיצה מיני פלפל אדום-פטריות
המתכון מיני פיצה פלפל אדום פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 3904 קלוריות, 137 גר' של חלבון, ו 72 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ בלסמי, שאלוט, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פיצה עם פלפל ופטריות, פיצה עם נקניק, פלפל ופטריות, ו נקניק, פלפל ופיצת פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חצי פלפל, בצד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח עם היד. לצלות 15 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 10 דקות. לקלף דק קוצצים.
מערבבים פלפל, מיץ ושום, ערבוב טוב.
מחממים מחבת nonstick קטנה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות ובצלצלים; מטגנים 2 דקות או עד למכרז.
הסר מהחום; מערבבים בחומץ.
מניחים את הקרום על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מורחים תערובת פלפל באופן שווה על הקרום, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מפזרים בזיליקום באופן שווה על תערובת פלפל; העליון עם תרד. תערובת פטריות כפית באופן שווה על תרד; מפזרים גבינה.
אופים ב 450 במשך 4 דקות או עד גבינה נמסה.