קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

פיצה ממולאת

פיצה ממולאת
זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. לכו לחנות ותביאו נקניקיות בתפזורת, רוטב פיצה, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פיצה ממולאת פיצה, פיצה ממולאת, ו עוף ממולא פיצה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450ºF. גריז מלבני אפייה צלחת, 13x9x2 אינץ'. מבשלים נקניק בשר בקר טחון במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד חום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ניקוז; להפריש.
3
מערבבים Bisquick ומים בקערה גדולה עד צורות הבצק. מחלקים את הבצק ל 2 חלקים, 1 חלק מעט גדול יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מגלגלים בצק חלק גדול יותר לתוך מלבן, 16x14 אינץ', על פני השטח מאובק עם Bisquick. מקפלים לרוחב לשלישים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מקום במרכז צלחת אפייה; להתפתח. לחץ על הצדדים התחתון ומעלה של צלחת.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
מפזרים 1 כוס הגבינה; למעלה עם 3/4 כוס רוטב הפיצה, תערובת הבשר, פטריות ופלפל פעמון, תוספות פיצה 1/2 כוסות הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
רוטב פיצהרוטב פיצה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
רול שנותר בצק חלק לתוך מלבן, 13x9 אינץ'. מקפלים לרוחב לשלישים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מניחים על גבינה במרכז צלחת אפייה; להתפתח. לחץ על הקצוות התחתון העליון קרום יחד כדי לאטום. לעשות חריצים קטנים בקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
9
מורחים את רוטב הפיצה שנותר על פני הקרום; מפזרים גבינה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
10
אופים חשוף 22 עד 25 דקות או עד הקצוות של הקרום הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®